fra kr. 12589

Drømmer I om safari med vilde løver, næsehorn og leoparder? Eller måske en ferie på en eksotisk ø, hvor I kan dase under en palme på stranden? Med denne deal får I begge dele, når turen går til Tanzania og bountyøen Zanzibar.

Og hvis I ikke lige ved, hvornår I kan rive to uger ud af kalenderen, så har I heldigvis lang tid til at bestemme jer, da dette tilbud kan bookes fra starten af november i år og helt frem til midten af juni næste år.

Rejse til Zanzibar og Tanzania

Det er på Travelbird.dk I finder denne fantastiske tur til Zanzibar og Tanzania.

I starter jeres ferie på Zanzibar, hvor I har tre nætter på jeres hotel, Palumboreef Beach Resort, som ligger lige ved stranden, tæt på den hyggelige fiskerby Uroa. Her kan I se frem til nogle dage med ren afslapning. I kan vælge at gå på oplevelse på egen hånd, eller I kan tilkøbe en eller flere udflugter.

Efter et par dage med strand og palmer, går turen til Tanzania hvor I har 2 overnatninger på Africa Safaria Camp i Selous Vildtreservat, og her står den på safari! Jeres guide tager sig af jer med rundt, og sørger for at holde udkig efter flodheste, krokodiller, elefanter, løver, leoparder og næsehorn, der alle er faste indbyggere i Selous Game Reserve.

På feriens 7. dag bliver I ført tilbage til Zanzibar, hvor I denne gang bliver indlogeret på Paradise Beach Resort, hvor I tilbringer den sidste halve uges tid ved en 700 meter lang paradis strand. Men snyd heller ikke jer selv for at gå på opdagelse på Zanzibar. Det er ikke uden grund at det kaldes for Krydderiøen. I kan finde utallige guidede ture igennem krydderiplantager. I kan også tage ind til den historiske by, Stone Town, hvor I mærker hvordan Zanzibar er præget af både asiatisk, arabisk, vestlig og afrikansk kultur og historie.

12 overnatninger på Zanzibar og Tanzania inkl. halvpension, safari, fly tur-retur fra København eller Hamborg og indchecket bagage

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning