fra kr. 3049

Denne deal fra TravelBird bringer dig både til fantastiske Napoli og Ischia på én og samme tur! Ferien er inkl. fly tur/retur fra København, transport mellem destinationer og morgenmad på hoteller. Samt både velkomstdrink og en flaske vin.

Lækker mad, smukt hav og varmere temperaturer venter dig i Italien på denne 10 dages rundrejse, med 9 overnatninger fordelt på to forskellige hoteller i Napoli og øen Ischia. I kan benytte jer af tilbudet fra sidst i august og frem til midten af oktober i år.

Rejse til Napoli og Ischia

Det er både en utroligt betagende og afslappende tur, der venter, når man sætter kursen mod Amalfikysten, som er kendt for storslået natur og flotte farverige huse. Med i tilbudet fra TravelBird får du 7 overnatninger på Hotel Capizzo på øen Ischia. Men i starter jeres rundrejse i det sydlige Italien i Napoli, hvor I bliver indlogeret på Grand Hotel Europa, så du har et godt udgangspunkt for at udforske Napoli og al dens skønhed. På begge hoteller har I daglig morgenmad. Der er også både velkomstdrinks og en flaske vin i vente!

På rundrejsen har Travelbird sørget for al transport mellem destinationerne.

amalfikysten

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning