Rejse til Cypern med all inclusive

En uge på et firestjernet resort direkte ved stranden tæt på Aiya Napa

  • Hotel TSOKKOS THE DOME BEACH HOTEL & RESORT
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 6609

Er du til en ultra all inclusive sommerferie med solgaranti? Bliver du tiltrukket af tanken om et hotel afsides fra byens stress og jag, og med privat strand? Hvis ja, så skal du overveje denne rejse til Cypern.

Turen går til det store og luksuriøse Tsokkos the Dome Beach Hotel & Resort, der ligger lidt uden for centrum af Ayia Napa i det østlige Cypern. Dette hotel har simpelthen alt, hvad I kan drømme om på en ferie. Flere poolområder, mange sportsaktiviteter samt et wellnessområde. Og for børnene er der også separate pools, legeplads samt underholdning.

Opholdet er med ultra all inclusive, så alle mad og drikkevarer er betalt. I kan endda vælge mellem flere typer af spisesteder, eksempelvis græsk, italiensk eller japansk.

Rejse til Cypern med all inclusive

Det er på Sunweb.dk I finder denne skønne rejse til Cypern til sommeren 2017.

Hotellet har både enkeltværelser og familieværelse med plads op til fire personer. Alle værelser er udstyret med en møbleret balkon, badeværelse og tv samt køleskab.
Og med en beliggenhed lige ud til stranden, flere pools og et badeland som nabo, så vil det være yderst oplagt at have sit badetøj med på denne ferie.

I har naturligvis også fri adgang til hotellets mange sportsfaciliteter såsom basket, volley og tennis. Men også til fitnessrummet og wellnessområde med jacuzzi og spa.

deal-screenshot