Påskeferie på Kreta

Udnyt de mange feriedage og tag hele familien med på en lækker solferie til Kreta i påskeferien

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
p.p. from kr. 3862

Drømmer I om at bruge de mange helligdage i foråret på at få noget sol og varme? Så læs med her! For jeg har fundet et super tilbud til jer! I kan lige nu komme til smukke (og varme) Kreta med Bravotours i en hel uge i Påsken, hvor I bare skal slappe af og nyde livet. Det lyder godt ikke?

Hvis I leder efter inspiration til, hvad I skal lave på ferien, kan I læse min rejseguide til Kreta her.

Bugt med vand på Kreta

Påskeferie på Kreta

På denne rejse skal I bo i jeres egen lejlighed med balkon/terrasse, hvor I kan nyde udsigten over det hyggelige poolområde. Hotellet hedder Lejligheder Omega Platanias. Hotellet ligger tæt på både det lokale centrum og på stranden, så I kan veksle mellem poolen og stranden. Men det er så også det sværeste valg I skal træffe på ferien 😉 Hvis I ikke selv vil stå for at lave mad, kan I også tilkøbe en pakke med enten morgenmad eller med halvpension. Dette bliver dog en smule dyrere.

deal-screenshot

deal-paaskeferie-kretA