fra kr. 3398

Rhodos er lig med behagelige temperaturer året rundt, smukke strande, lækker mad og dejlig stemning. Du kan komme helt ned i gear og få et skud D-vitaminer. Der er absolut ingen grund til at blive hjemme.

Med dette tilbud får du en uges ferie på populært hotel på Rhodos inklusiv fly tur-retur fra Aalborg og all inclusive.

På Rhodos kan du se frem til seværdigheder som Sommerfugledalen, som – navnet antyder – er fyldt med smukke sommerfugle. Naturen her er ligeledes betagende, og du behøver ikke være sommerfugle-ekspert for at nyde en tur hertil. Læg også vejen forbi Lindos, der er en af de mest imponerende, arkæologiske seværdigheder på Rhodos. Det dramatiske landskab er omgivet af den postkortsmukke og mere moderne by. De snoede stræder og hvidkalkede huse præger byen, og højt oppe troner et akropolis med antikke templer. Her finder du vigtige arkæologiske punkter, men der er mange andre interessante antikke ruiner fordelt ud over byen.

Ferie på perfekt beliggende hotel på Rhodos

Det er Primotours.dk, der udbyder denne skønne rejse, der tager dig og familien til Rhodos.

I bor på Kresten Palace, der har en perfekt beliggenhed direkte ned til vandet i den smukke Kalithea bugt. Der er cirka 5,5 kilometer til centrum af Rhodos By. Her finder I masser af restauranter, barer og butikker. Hotellet ligger i en en skøn, palmefyldt have med masser af grønne områder og farverige blomster. I kan solbade på den dejlig solterrasse eller hoppe en tur i den imponerende swimmingpool. Hvis I bliver sultne eller tørstige, så kan I få snacks og drikkevarer i den overdækkede pool-/snackbar.

I skal glæde jer til udsigten fra terrassen – den er enestående med det smukke, blå hav, der fylder hele horisonten. Fra terrassen træder man direkte ned på et klippeplateau, der fungerer som strand med liggestole og parasoller.

Hotellets værelser er enten dobbeltværelser eller store, lyse familieværelser. Det er også muligt at få et enkeltværelse. Alle råder over bad/toilet, telefon, TV, hårtørrer, minibar, aircondition og en balkon med bord og stole.

kresten fb1

deal-screenshot

Untitled
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning