fra kr. 5598
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Leder I efter den perfekte påskeferie for hele familien? Så har jeg gode nyheder til jer! Lige nu kan I nemlig nyde solen og varmen på den smukke Kanariske ø Lanzarote i en hel uge inkl fly t/r fra Billund med en pris der starter fra 5.598,-! Tilbuddet er fra Suntours! Hvad venter I på?

Smukke klipper på Lanzarotes kyst
Kystlinje på Lanzarote

Påskeferie på Lanzarote

På Lanzarote skal I bo på det hyggelige lejlighedshotel Puerto Carmen. I opholdet er der ikke forplejning med, men hver lejlighed har sit eget lille køkken, hvor I kan lave lette måltider, som I kan nyde på lejlighedens lille terrasse eller balkon. Hvis I er mere til at spise ude, så ligger hotellet perfekt, for der er ikke langt ind til centrum, hvor I kan finde restauranter og barer for enhver smag. Dagene kan I tilbringe ved hotellets hyggelige og flotte poolområde, men alternativt kan I også vælge flere aktiviteter. Der er nemlig både tennisbane og stor legeplads tilknyttet til hotellet.

deal-screenshot

deal-lanzarote