Campingferie i Spanien

Én uge på 4* campingplads tæt på Barcelona

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
p.p. from kr. 1078

Hvis I gerne vil kombinere afslapning og storby på jeres næste ferie, så læs med her. Jeg har nemlig fundet et tilbud hos Eurocamp, der er helt perfekt til det. Campingpladsen ligger nemlig tæt på Barcelona – ja så tæt på, at I sagtens kan flyve dertil og lade bilen stå derhjemme.

Med dette tilbud fra Eurocamp kommer I til at bo på campingpladsen Camping Vilanova Park, der ligger 36 kilometer fra lufthavnen i Barcelona (BVN) og blot 3 kilometer fra Vilanova i la Geltrú. I får altså både campingferie og storbyferie i én. Og så er den til at betale. Lige nu kan I bo i et safaritelt med plads til 5 personer (maks. 4 voksne) i 7 nætter fra bare 1.078,-. 

Campingferie i Spanien tæt på Barcelona

Camping Vilanova Park er en stor campingplads, der ligger tæt på Barcelona. Det er en campingplads med liv og glade dage. På pladsen finder I to poolområder, en indendørs pool og et wellness-center med jacuzzi og sauna (kan benyttes mod betaling) og fantastiske springvand, der bliver oplyst om aftenen. På campingpladsen finder I også en restaurant og bar, der begge ligger i et smukt restaueret catalansk stuehus.

Der er også rig mulighed for at få pulsen op på pladsen. I kan blandt andet spille bordtennis, tennis, petanque, fodbold og volleyball. Eller hvad med en omgang minigolf eller en tur på hoppepuden? 30 minutters kørsel fra campingpladsen, finder I forlystelsesparken PortAventura.

Dette er et kør selv tilbud, men jeg vil anbefale jer at flyve til Barcelona og lade bilen stå derhjemme. I kan finde billige fly her på min side med flybilletter.

Læs mere og bestil ferien i Spanien lige på Eurocamp.dk.

 

deal-screenshot

deal-spanien