fra kr. 6298

Har du udforsket Kreta, Rhodos, Korfu og de andre græske ferieøer ned til mindste sandkorn, men er stadig er vild efter mere ferie i Grækenland? Sivota, i den vestlige del af det græske fastland, er for mange stadig et ukendt sted. Men det er vist kun et spørgsmål om meget kort tid, før det bliver det helt nye.

Med kælenavnet Det Græske Caribien lyder det allerede meget tiltalende, ikk? Frodig natur, hvor de grønne træer og buske på klipper nærmest går i et med det klareste blå vand kun for at blive afbrudt af kridhvide sandstrande. Det er, hvad du kan se frem til, når du tager på ferie ved Sivota.

Ornella Resort & Village Sivota

Primotours.dk har jeg fundet et tilbud til det lækre ferieresort Ornella Resort & Village, som ligger lige ned til stranden og cirka 1 km fra centrum af Sivota.

Her kan du få en uges ophold inklusiv morgenmad og fly fra Billund med priser fra 6.298,- per person henover sommerperioden.

Resortet består af mange små annekser i forskellige plan og med værelser med plads 1 person og op til 2 voksne og 2 børn. Nogle værelser har havudsigt. Det gøres opmærksom på, at hotellet ikke er velegnet til gangbesværet rejsende.

Der er mange små hyggelige poolmiljøer på resortet, og hvert værelse deler sin pool med de andre i bygningen.

deal-screenshot

sivo
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning