fra kr. 719

Hvis du tidligere har haft svært ved at lokke manden eller kæresten med på wellnessferier, så er her et tilbud han ikke kan sige nej til: Ølspa i Polen. Der øl på programmet hele vejen rundt. Lige fra I checker ind, til I skal nyde jeres 3-retters middag eller til I tager i baren. Ja, selv i wellnessafdelingen er der øl på programmet.
Det er muligvis kun jeres morgenmad, som ikke bliver serveret med en øl – meeen, hvis I spørger, så er det nok også muligt at få en øl der.

Med dette tilbud fra Travelbird, får I 3 dages wellnessophold i den polske by, Koscierzyna tæt ved Gdansk, inklusiv et fly t/fra Billund, Aarhus, Kbh eller Malmø. Prisen starter fra 719,- pr. person ved to personer.

Ølspa i Polen

I skal bo på det 3,5* og anmelderroste, Hotel Stary Browar Kościerzyna, der i dag er et smuk renoveret bryghus, beliggende direkte i bymidten.
Her bor I på et dobbeltværelse med te- og kaffefaciliteter og privatbadeværelse.

Men det er pga øllet, at I skal komme her!
Og tro nu ikke det hele bare er en gimmick. Øl, eller rettere ølgæren, har gode effekter for kroppen. Den blødgør huden, styrker immunforsvaret, åbner poerne og sænker blodtrykket. Eftersigende skulle det også kunne fjerne stress med sin afslappende virkning.

deal-screenshot

deal-oelspa
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning