fra kr. 1022

Hvis du tidligere har haft svært ved at lokke manden eller kæresten med på wellnessferier, så er her et tilbud han ikke kan sige nej til: Ølspa i Polen. Der øl på programmet hele vejen rundt. Lige fra I checker ind i det tidligere bryghus til I eventuelle nyder den helt særlige øl-spa.

I dette tilbud, hvor jeg har fundet hotellet på på min hotel finder, til blot 453,- pr. nat fra 10. – 14. marts. I samme periode har jeg også fundet billige fly direkte fra Aarhus på min fly finder. Tur/retur fra 163,-.

Ølspa i Polen

Nu er I nok nysgerrige efter at høre, hvad det er for et hotel I skal bo på. Dét er det 3,5* og anmelderroste, Hotel Stary Browar Kościerzyna, der i dag er et smuk renoveret bryghus, beliggende direkte i bymidten af Koscierzyna, cirka 60 km fra Gdansk.
Her bor I på et dobbeltværelse med te- og kaffefaciliteter og privatbadeværelse.

Men det er pga øllet, at I skal komme her!
Og tro nu ikke det hele bare er en gimmick. Øl, eller rettere ølgæren, har gode effekter for kroppen. Den blødgør huden, styrker immunforsvaret, åbner poerne og sænker blodtrykket. Eftersigende skulle det også kunne fjerne stress med sin afslappende virkning.

deal-screenshot