fra kr. 1138

Hvis du tidligere har haft svært ved at lokke manden eller kæresten med på wellnessferier, så er her et tilbud, han ikke kan sige nej til: Ølspa i Polen. Der øl på programmet hele vejen rundt. Lige fra I checker ind i det tidligere bryghus, til I eventuelt nyder den helt særlige øl-spa.

I dette tilbud har jeg på min hotel finder fundet hotellet til blot 531,- pr. nat fra 26. – 30. maj. I samme periode har jeg også fundet billige fly direkte fra Aarhus på min fly finder fra 75,-. Herunder kan I se flere datoer samt se flyafgange fra Aarhus.

Ølspa i Polen

Nu er I nok nysgerrige efter at høre, hvad det er for et hotel, I skal bo på. Dét er det 3,5* og anmelderroste, Hotel Stary Browar Kościerzyna, der i dag er et smuk renoveret bryghus beliggende direkte i bymidten af Koscierzyna, cirka 60 km fra Gdansk. I kommer nemmest hertil med toget SKM fra stoppet lige ved siden af lufthavnen. Stig af i Kościerzyna cirka 1 time senere.
Her bor I på et dobbeltværelse med te- og kaffefaciliteter og privatbadeværelse.

Men det er på grund af  øllet, at I skal komme her!
Og tro nu ikke det hele bare er en gimmick. Øl, eller rettere ølgæren, har gode effekter for kroppen. Den blødgør huden, styrker immunforsvaret, åbner poerne og sænker blodtrykket. Eftersigende skulle det også kunne fjerne stress med sin afslappende virkning.

deal-screenshot