Nytår på Gran Canaria

Nytår under varmere himmelstrøg? Så er nytår på Gran Canaria ikke en dum ide.

p.p. from kr. 3407

Når vinteren i Danmark er grå og kold, er Gran Canaria mange danskeres favoritdestination. Og det er ikke så mærkeligt. Med mange tusind årlige solskinstimer og temperaturer omkring 20 grader om vinteren, er der ikke noget at sige til, at Gran Canaria er så populær. Og jeg har sammensat en rejse til dig, så du kan springe ind i det nye år på Gran Canaria.

Nytår på Gran Canaria

Det er på Travelmarket.dk, at jeg har fundet flybilletter til jer. Det er med afrejse den 31. december fra Aalborg kl. 9.30, så I lander på Gran Canaria kl. 14. I har helt indtil den 7. januar, før turen igen går til Danmark. Så udover nytårsaften, så får I altså også en dejlig start på det nye år.

Jeg har fundet et overnatningssted til jer på Airbnb.dk. Det er en hyggelig, lille lejlighed, som er placeret i øens hovedby Las Palmas, og det er rigtig flotte anmeldelser fra tidligere gæster, man kan læse. Bl.a. “The flat is well located in Las Palmas. The beach is super close and everything you need (busses, supermarkets etc.) is not far away” og “We had a nice stay, and Pili (udlejeren) was very friendly and helped us with a lot of good recommendations. So if you want to explore Las Palmas this is a good place to start”. I kan læse meget mere om lejligheden og se billeder her.

Og der er masser at foretage sig i Las Palmas. Her er både en lang sandstrand og et levende byliv med eksklusive forretninger, sidegader fyldt med caféer og gode steder for tapas og drinks.

Du kan læse meget mere om Gran Canaria her i min rejseguide!

 

deal-screenshot