Nytår i Thailand

Hvad med at fejre nytår i Thailand i 30 grader grader?

p.p. from kr. 7016

Nytår er lige om hjørnet. Og hvis du har lyst til at fejre nytår i Thailand i varmen, og kurere tømmermændene 1. januar med en tur på stranden, så har jeg sammensat den perfekte rejse til dig!

Turen går nærmere bestemt til Krabi. De naturskønne omgivelser er et postkort værdigt! Klipper, grotter og smukke laguner er med til at skabe de smukke kulisser. På Krabi kan du bl.a. besøge det populære buddhistiske “Tiger Temple”, der anses for at være et af landets helligste, og som er kendt for sine tigerspor og høje Buddha-statuer. På Krabi er der også mange naturaktiviteter. Du kan kaste dig over snorkelture eller klatring på de stejle klipper langs det klare, blå hav. Men der er selvfølgelig også masser af tid til at slappe af, solbade og hoppe en tur i havet.

Nytår i Thailand

Det er på Travelmarket.dk, at jeg har fundet jeres flybilletter. I flyver fra København den 29. december, lander den 30. december, og så har I ellers indtil den 13. januar til at slappe af og nyde livet. Begge veje er det selvfølgelig direkte, så I behøver ikke bakse med mellemlandinger og ventetid. En bedre måde at starte 2019 på, tror jeg ikke, der findes!

I skal selvfølgelig også have et sted at bo. Jeg har ledt på Airbnb.dk og fundet et ret fint sted til jer, som scorer rigtig flotte anmeldelser fra tidligere gæster. “The hospitality is amazing”, The hostess and staff are very hospitable and gave us lots of useful advice” og “The place is very clean and calm”, er blandt nogle af de flotte ord, som hotellet og dets ansatte får. I kan læse meget mere om stedet og se billeder her!

deal-screenshot