fra kr. 3813

Hvem ville ikke gerne fejre nytår i Prag? Prag er et meget populært rejsemål blandt danskerne. Og det er ikke uden grund, for Prag, hovedstaden i Tjekkiet, er en utroligt smuk by – og kælenavnet ‘Den Gyldne Stad’ understreger dette! I kan glæde jer til betagende arkitektur, fine kunstmuseer og dygtige bryghuse. Jeg har samlet mine bedste tips til byen her: ‘Prag – tips til den perfekte weekend i den tjekkiske hovedstad‘.

Nyd livet på de mange barer og caféer, mens I overvejer, hvilken af byens mange attaktioner, I skal besøge. Udsigten over Vltava-floden er enestående, og I skal helt sikkert gå en tur på  Karlsbroen, det er et must! Prag er den perfekte destination for en hyggelig nytårstur, hvor I kan gå det nye år i møde i fantastiske omgivelser. Jeg har fundet flybilletter på Momondo og hotel på Trivago.

Nytår i Prag

I kommer til at bo på Parkhotel Praha, som er et 4-stjernet hotel indrettet i 60’er-stil. Hotellet har en god beliggenhed, der er 2 restauranter at benytte sig af, lækker morgenmadsbuffet, fitness og sauna samt gratis WiFi. Alle værelser har LCD TV, minibar, værdiboks og privat badeværelse.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning