Natur i Schwarzwald

1 uges ferie i naturskønne omgivelser, inkl fly og hotel i maj måned

fra kr. 2002

I det sydvestlige hjørne af Tyskland ligger et utroligt naturskønt område, Schwarzald. Navnet lyder dystert og dunkelt, men her er faktisk utroligt hyggeligt og skønt. Små landsbyer ligger spredt i det bakkede og skovrige landskab. Jeg kan også anbefale den grønne storby, Freiburg

Midt i mellem de gamle bindingsværkhuse dukker en hyggelig restaurant op, en håndværksbutik eller et wellnesshus. Den termiske aktivitet i dette område er stor, så næsten i hvert eneste lille by kan du finde et termisk bad.

Schwarzald er det perfekte område for en naturskøn ferie med mulighed for diverse fritidsaktiviteter og wellness.

Ferie i Schwarzwald i smukke omgivelser

I dag har jeg fundet billige flybilletter direkte fra København til Stuttgart i maj måned. Eksempelvis 14. – 22. maj fra bare 174,- via min fly finder.
Og når du nu lander i Stuttgart, hvorfra både Mercedes og Porsche kommer, så er det oplagt at leje en bil. Også nu hvor du skal opholde dig i et så stort og smukt område. På Holidaycars.com, kan du vælge imellem flere muligheder. Priserne for en uges billeje starter fra bare cirka 1.125,- pr. bil.

På Hotels.com har jeg fundet et rigtigt godt tilbud på et hotel til dig. Det 4* Hotel-Restaurant Tannenhof ved Lauterbach, ca 100 km fra Stuttgart lufthavn, har 40 hyggelige værelse med udsigt til naturen lige ude foran døren. Her kan en uges ferie bookes fra blot 3.656,- for et delt dobbeltværelse.

Dermed kan en uges ferie inklusiv hotel, lejebil og fly gøres fra 2.565,- pr. person ved to personer.
Du kan også tage en uges ferie uden lejebilen fra blot 2.002,- pr. person ved to personer.

deal-screenshot