fra kr. 559

En miniferie til Stockholm – Nordens Venedig – er altid en fremragende idé. Den svenske hovedstad er fuld af oplevelser, og der er seværdigheder for enhver smag. Med dette tilbud kan du købe 2 eller 3 overnatninger på 4-stjernet hotel. Tilbuddet inkluderer hotel med morgenmad og gratis adgang til sauna og fitness. Der er desuden gratis parkering, hvis du vælger at køre til Sverige, og ellers kan du finde fly lige her.

Hvis du er museumsfan, så tilbyder byen mange forskellige attraktioner, du sikkert vil finde rigtig interessante. Skansen er verdens ældste friluftsmuseum, og her kan du komme helt tæt på historien og se, hvordan de arbejdede og levede i gamle dage. Ca. 150 gamle bygninger og huse af kulturhistorisk betydning er flyttet hertil fra hele Sverige, hvilket skaber autentiske rammer. En dansk pendant til dette sted er Den Gamle By i Aarhus.  Junibacken er et andet populært museum i Stockholm. Her finder du alle dine yndlingsfigurer fra Astrid Lindgrens elskede univers. Mød bl.a. Alfons Åberg, Peddersen & Findus og Pippi. Her er teaterforestillinger og interaktive udstillinger – et sikkert hit for familiens yngste medlemmer!

Stockholm er også en herlig by, når det kommer til lækre restauranter. Er du til italiensk mad, så smut forbi Vapiano, du finder flere steder i byen. På Babel kan du både få lækre tapas-lignende retter og velsmagende salater. På Sturehof tager menuen og de kulinariske oplevelser udgangspunkt i det franske og svenske køkken – prøv f.eks. en af deres skaldyrsretter, det vil du ikke fortryde.

Jeg har samlet mange flere tips og tricks i denne artikel: Stockholm – de bedste tips til en weekendtur, så du kan være rigtig godt forberedt, når du indtager den svenske hovedstad.

Miniferie til Stockholm

Det er på Travelbird.dk, at du finder tilbuddet på en miniferie til Stockholm.

I bliver indkvarteret på Ibis Styles Stockholm Järva, der er et moderne hotel, som ligger i nærheden af populære attraktioner såsom de kongelige parker i Ulrichsdal og slottet i Haga. I kan nemt komme til Stockholms centrum fra hotellet med offentlig transport. Turen tager cirka 20 minutter eller et kvarter med bil.

Jeres dobbeltværelse er indrettet med eget badeværelse med toilet og bad, TV, gratis WiFi og pengeskab. Tilbuddet er inklusiv morgenmad, som bliver serveret på hotellet, hvor I også finder en restaurant og bar.

stockholm_haueser_225785293

deal-screenshot

Ibis Styles Stockholm1 (1)
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning