fra kr. 1009

Prag, hovedstaden i Tjekkiet, er en af de smukkeste byer i Østeuropa. Og kælenavnet understreger dette: Den Gyldne Stad! Den kan du nu opleve på en miniferie.

Byen er let at udforske på gåben, da de fleste seværdigheder er placeret i det historiske centrum af byen. Prag består af 22 områder med mere end 1,2 millioner indbyggere. For turister er det områderne til venstre og højre for floden, der er mest interessant. Her finder du bl.a. Karlsbroen, den ældste og mest kendte bro i Prag, og du kan også besøge St. Vitus katedralen. Husk at gå en tur op i spiret. Herfra har du den bedste udsigt over byen.

Du kan finde mange flere tips og trick til byen i artiklen: ‘Prag – tips til den perfekte weekend i den tjekkiske hovedstad‘.

Miniferie til Prag

Hvis du har lyst til at tage på miniferie til Prag, så klik dig ind på Travelbird.dk. Her finder du tilbuddet, der inkluderer 2, 3 eller 4 overnatninger på 4-stjernet hotel, inkl. morgenmad, velkomstdrink og fly tur-retur fra København eller Hamborg.

I kommer til at bo på Hotel Ametyst (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 752 anmeldelser),  der er placeret i hjertet af Prag i det berømte område Vinohrady. I har mulighed for at vælge mellem et Deluxe-værelse eller et Superior-værelse. Værelserne er udstyret med TV, aircondition, gratis wi-fi, eget badeværelse med toilet, bad, hårtørrer og toiletartikler. Hvis i booker et Deluxe-værelset, er der 1 times adgang til sauna med i prisen.

deal-screenshot

prag1
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning