Prag er en hyggelig og billig storby at besøge, og den er værd at opleve året rundt! For at have den bedst mulige base for din miniferie i Prag er det essentielt med et centralt beliggende hotel, og det har jeg fundet til dig her på Trivago.dkJeg har kombineret hotellet med billige flybilletter fundet på Momondo.dk.

Hvilke attraktioner vil du besøge i storbyen? Karlsbroen, den gamle bydel, Prags borg, St. Vitus katedral? Hvis du ikke har besluttet dig for, hvad du vil opleve på din miniferie til Prag, bør du tjekke denne artikel: Tips til Prag-turen. Det Gamle Torv i Prag er også på vores liste over berømte pladser, du bør opleve! Som du nok fornemmer, er der nok at tage sig til – det gælder bare om at få bestilt rejsen og komme af sted.

Miniferie til Prag

Du vil blive indkvarteret på Fusion Hotel med central beliggenhed i hjertet af Prag. Foruden den perfekte beliggenhed, byder hotellet på værelser med vidt forskellige udtryk – cool store senge, originale vintageværelser, temaværelser med unikke designs og mange med individuelle illustrationer af unge tjekkiske kunstnere.

Jeg har valgt, at denne miniferie til Prag foregår i november, men du kan naturligvis selv ændre datoer på både Momondo og Trivago. Vær opmærksom på, at priserne kan ændre sig.

deal-screenshot