fra kr. 1149

Nice er nice! Det er der ingen tvivl om, og med denne skønne miniferie kommer I til at bo og leve i den franske by, der er belligende ved Den Franske Riviera.

Tilbuddet inkluderer 2, 3 eller 4 overnatninger, og opholdet er inkl. morgenmad, velkomstgave, 1 glas champagne på casino samt fly fra København eller Hamborg. Pris fra 1149,- pr. person

Spadser langs rivieraen, nyd det milde klima og den lækre franske mad, shop i en af byens mange butikker – der er masser at give sig til i Nice. Læg vejen forbi byens gamle bydel. Her kan I besøge markedspladsen Le Cours, hvor lokale og turister bliver lokket af blomster, grøntsager og kulinariske delikatesser.

Den lokale stenstrand er dejlig at sidde og nyde en lun aften på, men ønsker I strandtur og badning, så er Beaulieu-Sur-Mer ca. 20 minutter fra byen et bedre valg.

Miniferie til Nice

Lyder en miniferie til Nice, som det helt rigtige sted at tage hen og nyde livet, så smut forbi Travelbird.dk.

I bliver indkvarteret på Hotel Comté de Nice (3,5 ud af 5 på TripAdvisor), der er placeret i en stille gade i byen. Det tager 25 minutters gang at komme til stranden, og tæt ved ligger der et lokalt marked og hyggelige caféer. Den gamle bydel kan nås med 4 stop med sporvognen.

I bor på et dobbeltværelse, der er udstyret med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon og gratis wi-fi. Derudover er der også eget badeværelse tilknyttet hotellets værelser.

Artikelbild_Promenade des Anglais_Nizza_Strand 900x600

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning