Lyder sol, hygge og spansk stemning fristende? Så skal du rejse til Mallorca i oktober eller november! I dag har jeg nemlig fundet et super tilbud til dig, som søger lidt sol her i efteråret.

Turen går til Santa Ponsa på det sydvestlige Mallorca, ikke langt fra hovedbyen Palma, hvor flyet også lander. Der er afgange fra både Billund, Aalborg, København, Hamborg samt Malmö på flere datoer i oktober og november. Og om du søger en lang eller kort ferie, så er mange muligheder også åbne. Du kan nemlig vælge fra 4 til 10 overnatninger på det 4*stjernet hotel Santa Ponsa Pins, hvor halvpension er inkluderet i opholdet.

Prisen starter fra 1.419,- med afgang eksempelvis 5. november.

Læs også: Tips til Palma de Mallorca

Efterårsferie på Mallorca

Det er på Travelbird.dk, at jeg har fundet dette tilbud.

Indlkvarteringen sker som nævnt på det lækre Hotel Santa Ponsa Pins, der ligger centralt i den lille ferieby. Endda også tæt på byens strand, cirka 600 meters gang.
På hotellet kan der slappes af i poolen eller wellnesscenteret, mod gebyr for behandlinger. Og hvis der skal lidt mere fart over feltet er der også et fitnessrum.

Du bliver indlogeret på et standard dobbeltværelse, men enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, en lille terrasse og gratis WiFi.

Beach_on_Santa_Ponsa_shutterstock_586667933_cropped

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning