fra kr. 1099

Var det noget med en miniferie til London? Den britiske hovedstad er simpelthen altid et besøg værd. Buckingham Palace, Big Ben, Tower Bridge og Trafalgar Square: Der er så meget seværdigheder at se, at én storbyferie ikke er tilstrækkelig. Derfor er det godt, at du altid kan komme tilbage til storbyen. Uanset om det er første gang, du besøger byen, eller du er stamgæst, så er dette tilbud relevant:

2, 3 eller 4 overnatninger på City Continental Kensington Hotel inkl. morgenmad og fly fra København, Billund eller Aalborg – pris fra 1.099 kroner. 

London er en blanding af multikulturelle kvarterer, gademarkeder, et farverigt natteliv og mad fra alle lande. Du kan også opleve en af de verdensberømte musicals “Cats” og “Phantom of the Opera” i byen.

Miniferie til London

Travelbird.dk finder du tilbudet på en miniferie til London. I bliver indkvarteret på City Continental Kensington London (3,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 801 anmeldelser). Hotellet er beliggende i området ved Kensington og Chelsea. 2 minutter fra hotellet kan I tage metroen ved Earls Court, og derfra er det nemt at komme rundt til alle byens spændende attraktioner. Tilbuddet er inklusiv morgenmadsbuffet med både varme og kolde retter. Desuden er receptionen døgnåbent.

Værelserne er med følgende faciliteter: aircondition, telefon, TV, wi-fi, kaffe- og tefaciliteter og badeværelse med hårtørrer.

Tower Bridge Londres Angleterre

Få min tips til den perfekte weekendtur i London.

Er du på udkig efter flere ferier til London, så tag et kig på min tilbudsside “Rejser til London – Holidayguru.dk

deal-screenshot

london1
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning