Brug for et afbræk? Så er en miniferie til Dubai i maj svaret! Flyv fra København til De Forenede Arabiske Emiraters paradis og bo på 4-stjernet hotel med swimmingpool på tagterrassen på 43. etage. Pris: 3987,- pr. person.

Hvis du troede, du havde set det meste, så vent til du oplever Dubai! Enorme skyskraber, luksuriøse biler, hvidklædte sheiker, jakkesætklædte forretningsmænd er blot lidt af det, der præger bybilledet i Dubai.

Tilbuddet inkluderer 4 overnatninger, og det er den perfekte længde, hvis I vil nå at opleve alt det, som Dubai tilbyder. I må ikke misse Burj Khalifa, når I besøger byen. Verdens højeste bygning, der dominerer Dubais skyline er svær at undgå, og både turen op i den imponerende bygning samt den fantastiske udsigt er enestående! Uanset om I elsker at shoppe eller ej, så er en tur i et af byens storcentre en oplevelse. Det er næsten ikke til at fatte, hvor mange butikker, det er muligt at proppe ind i ét center. Jeg vil anbefale Dubai Mall, der er placeret ved siden af Burj Khalifa. Husk at opleve det storslåede springvandsshow, der finder sted om eftermiddagen.

Miniferie til Dubai i maj

Jeg har fundet jeres flybilletter på Momondo. Jeres hotel har jeg fundet på Trivago.

Four Points by Sheraton Sheikh Zayed Road (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 1555 anmeldelser) er et 4-stjernet hotel, der ligger i Dubai tæt på metrostationen Emirates Towers. Dubai Mall og Burj Khalifa ligger 5 minutters kørsel fra Four Points by Sheraton.

Glæd jer til at opleve hotellets swimmingpool på den store tagterrasse på 43. etage. Her er der poolbar, og I kan nyde panoramaudsigten over Dubai og Jumeirahs kystlinie. Hvis I får lyst til motion, så er der også et fitnesscenter på hotellet. eller I kan bestille en massagebehandling.

Jeres værelse har bl.a. eget badeværelse, gratis wi-fi, aircondition og faldskærms-tv.

tagter
Udsigten fra hotellets tagterrasse fejler intet.

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning