fra kr. 1229

Det er yderst populært at tage på miniferie til Barcelona, og det forstår man godt! Byen har en unik blanding af storby og strand-charme. Maden og de mange attraktioner i byen er med til at gøre Barcelona helt speciel, og hvis du ikke har besøgt storbyen før, så vil jeg på det kraftigste anbefale, at du pakker din kuffert lige nu!

Overalt ser man fantastisk smukke bygninger af arkitekten Antoni Gaudi. Læg vejen forbi Sagrada Familia – kirken, der er et af Gaudís mest kendte bygningsværker, tårner sig op midt i Barcelona. Parc Güell er endnu et af Gaudis værker, og den berømte park er med på UNESCOs verdensarvsliste. Her kan du opleve arkitektens organiske arkitektur og samtidig nyde udsigten over Barcelona og Middelhavet.

Hvis du vil have flere tips til storbyen, så tjek min artikel: De bedste tips til en sommertur til Barcelona. Der er stadig tips, du kan bruge, selvom du rejser til vinter.

Miniferie til Barcelona

Du kan finde tilbuddet på Travelbird.dk, der inkluderer 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i lejlighed i Barcelona, fly tur/retur fra København, Billund eller Aalborg, og med i prisen er også håndbagage, indchecket bagage fra Billund og let morgenmad (2 croissanter, minisandwich eller ristet brød samt juice og kaffe eller te.)

I bliver indkvarteret på Apartamentos Madanis (4/5 på TripAdvisor), hvor I bor i 1-værelseslejlighed, kun få minutter fra metroen og Barcelonas berømte stadion, Camp Nou. Hotellet har en bar og døgnåben reception. Lejligheden er udstyret med en dobbeltseng, en sovesofa, TV, aircondition, gratis wi-fi, et lille køkken og eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Barcelona

 

deal-screenshot

Barcelona
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning