fra kr. 1956

En miniferie i Rom i april lyder som den bedste måde at starte foråret på! Men dette rejsetilbud flyver I fra København til den italienske hovedstad og bor på 3-stjernet hotel i hjertet af byen.

Rom er med sine mange seværdigheder, kulturelle oplevelser og kulinariske højdepunkter en af de mest spændende destinationer for en storbyferie i Europa. Du kommer ikke til at kede dig i Rom, og der er oplevelser for enhver smag.

Oplev det historiske Rom udfolde sig ud omkring Forum Romanum og verdens største amfiteater, Colosseum. Og når I har brug for en pause, så besøg La Bottega del Caffé (Piazza Madonna dei Monti 5), der ikke ligger langt fra Colosseum. Nyd en kop kaffe eller en af de italienske specialiteter. Caféen er placeret på et lille, hyggeligt torv med springvand på midten, så det er det perfekte sted at holde et velfortjent hvil, når I er på sightseeing i byen. Vatikanet og Peters-kirken er også et must, når I er i Rom. Peters-kirken, der er centrum for den katolske kirke i hele verden, er ganske enkelt imponerennde, og det er en oplevelse, I ikke må være foruden. Husk at undgå shorts og bare arme, da I så vil blive afvist. I tilknytning til Peters-kirken ligger Det Sixtinske Kapel og Vatikan-museerne, som jeg også vil anbefale jer at sætte tid af til.

Miniferie i Rom i april

Det er på Expedia.dk, at du finder rejsetilbuddet, der tager dig til Rom i april.

Jeres hotel, Mercure Roma Piazza Bologna (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 1695 anmeldelser), er beliggende i Roms historiske centrum, kun 0,4 kilometer fra fra Piazza Bologna og ca. 5 kilometer fra Forum Romanum og Teatro dell’Opera di Roma. Det er placeret tæt ved en metro, så I kan let komme rundt til byens seværdigheder.

Hotellet råder bl.a. over 3 barer/lounger, et døgnåbent fitnesscenter og en tagterrasse. Gæster tilbydes gratis wi-fi på fællesarealer samt på hotellets værelser, og der er også parkering tilknyttet hotellet.

920469_180_z

 

 

 

 

 

deal-screenshot

rm
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning