Miniferie på spahotel i Montenegro

En uges ophold inklusiv morgenmad og fly tur/retur

  • Hotel Palmon Bay Hotel and Spa
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 5774

Hotel Palmon Bay & Spa er et 4-stjernet hotel tæt på stranden i byen Herceg-Novi i Montenegro. Her er en enestående natur, og I kan nyde en fantastisk udsigt over Novi-bugten.
Hotellet har 204 værelser og suiter, privat strand, wellness- og spacenter, lobby og pool bar, businesscenter, og a la carte restauranten Olive Terrace ligger på tagterrassen.

På den private strand kan I nyde livet på en af solsengene på småstenene eller på terrassen, og hoppe en tur i vandet. Hvis I mere har lyst til at svømme indendørs, så har hotellet en pool samt spa med et bredt udvalg af terapeutiske mudderbehandlinger.

I 2015 blev hotellet tildelt prisen som Best Hotel in 2015 af Montenegros nationale turistorganisation.

En uge på spahotel i Montenegro

Det er på Sunweb, at jeg har fundet dette tilbud til jer, hvor I får en uge inklusiv fly tur/retur fra København samt transfer til hotellet fra 5.774,- pr. person

Hotellet er yderst velegnet til især voksne, men også til familier med børn, som gerne vil bo i moderne og komfortable omgivelser

I kan vælge mellem dobbeltværelser for to personer eller et superio dobbeltværelse, hvor op til fire personer kan indlogeres (max tre voksne og et barn). Opholdet er inklusiv morgenmad. Men I har mulighed for også at opgradere til halv- eller helpension i bookingen.

deal-screenshot