fra kr. 4125

Hvad med en afslappende miniferie på Rhodos? Dette tilbud tager dig til Casa Cook Rhodos, hvor du kan nyde livet i luksuriøse omgivelser.

Med mere end 3.000 solskinstimer om året er Rhodos en af ​​de mest solrige regioner i Europa, så på øen er der næsten hele året rundt behageligt lune temperaturer. Det er også grunden til, at mange turister er vilde med Rhodos, og de mange smukke strande, der er rundt om på øen. Her er der rig mulighed for at få et skud d-vitaminer, og hvis det bliver for varmt, så kan I blot køle jer i det krystalklare vand i Middelhavet.

På Rhodos kan du se frem til seværdigheder som Sommerfugledalen, som – navnet antyder – er fyldt med smukke sommerfugle. Naturen her er ligeledes betagende, og du behøver ikke være sommerfugle-ekspert for at nyde en tur hertil. Læg også vejen forbi Lindos, der er en af de mest imponerende, arkæologiske seværdigheder på Rhodos. Det dramatiske landskab er omgivet af den postkortsmukke og mere moderne by. De snoede stræder og hvidkalkede huse præger byen, og højt oppe troner et akropolis med antikke templer. Her finder du vigtige arkæologiske punkter, men der er mange andre interessante antikke ruiner fordelt ud over byen. Hvis du ikke er til guide-ture, så vil jeg anbefale dig at leje en bil og udforske øen på egen hånd.

Miniferie på Rhodos

Expedia.dk finder du dit fly til Rhodos. Og på Trivago.dk er jeres hotel.

Da jeg fandt Casa Cook Rhodos (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 94 anmeldelser), fik jeg hjerter i øjnene. Her har de på bedste vis formået at kombinere moderne arkitektur med traditionelle græske stilarter. Det er smukt!

Fra jeres værelse har I direkte adgang til pool – er det ikke cool? Om aftenen kan du forvente afslappende musik fra en DJ eller et live band. Stranden i Kolymbia er omkring 700 meter væk, og centrum er cirka 1,2 kilometer væk. Hvis du ønsker at tilbringe en ferie væk fra masseturismen, så er dette unikke hotel oplagt. Opholdet er inklusiv morgenmad, og der er også gratis wi-fi.

rhodosmfkap

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning