Miniferie på Mallorca

Nyd en miniferie på Mallorca med 4 nætter på 4-stjernet hotel inkl. fly t/r

  • Hotel Hipotels Mediterraneo Hotel
  • Luftfartsselskab Ryanair
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1588

Mange forbinder en miniferie på Mallorca med charter ad libitum og grisefester, men Mallorca er så meget mere. Her er en fantastisk historie, smuk natur, et dejligt klima, ca. 150 forskellige strande og spændende seværdigheder.

Og her har jeg sammensat en ferie til jer, så I kan nyde nogle skønne dage på den spanske ø. Hotellet har jeg fundet på Trivago.dk, og flybilletterne kan I booke på Momondo.dk.

Miniferie på Mallorca

Jeres hotel, Hipotels Mediterraneo Hotel, ligger lige ved på stranden i Sa Coma og er kun for voksne. Så det er de perfekte rammer for en lille kærlighedstur 😉

Her er udendørs pool, gratis adgang til spaen samt gratis begynderundervisning i spansk. Det er desuden gratis at deltage i forskellige aktiviteter, herunder bordtennis, volleyball, aerobic samt bueskydning. Spaen byder på sauna, spabad samt tyrkisk bad. Der er også en indendørs pool, og det er muligt at bestille massagebehandlinger.

Alle værelser har aircondition, fladskærms-tv, samt egen balkon, hvoraf nogle har havudsigt. Værelserne har desuden minibar samt eget badeværelse med hårtørrer og gratis toiletartikler.

Der serveres morgenbuffet samt aftensmad i restauranten. Opholdet er uden måltider, men det er muligt at tilkøbe morgenmad eller halvpension, når I booker på Trivago.dk. Derudover er der gratis wi-fi overalt og gratis parkering. I den døgnåbne reception kan I leje biler samt cykler.

deal-screenshot