Så er det tid til opleve Venedig! Jeg har sammensat en miniferie til jer, hvor du bor på øen Santa Croce, den ikoniske ø ved Venedig. Her skal du bo et B&B lige ud til Canal Grande, 1 km fra Piazza San Marco.

Jeg har sammensat denne miniferie i Venedig til dig med 4 overnatninger inklusiv et fly tur/retur fra København. Eksempelvis på datoerne 23-27. oktober. Prisen starter fra 2.337,- pr. person, inklusiv morgenmad. Men du kan frit ændre datoerne, som du har lyst til via Expedia.dk.

Venedig består af 120 små øer, 400 broer og 160 kanaler. Og hvis du ikke har besøgt byen endnu, så er det på tide! Hop på en tur med en af de mange gondoler og oplev den charmende by fra vandet af. Spadser over den berømte Rialto-broen og besøg det farverige Rialto-marked. Et must er også et besøg på den berømte Markusplads (Piazza San Marco).

Mit bedste tip er at glemme alle guide-bøgerne for en stund. Køb en kop kaffe og gå en tur rundt i byen, hvor du blot suger den italienske livsstil til dig. Du kan finde tilbud til nogle af Venedigs skønne seværdigheder herunder.

Tilbud på seværdighederne i din miniferie i Venedig

Venedig har så meget at byde på, og hvis du vil nå det hele, så har du rigeligt at se til. Men du kan få et overblik over nogle af de vigtigste seværdigheder i Venedig samt købe entre til dem via Tiqets.com.

Sightseeing i kanalerne

231,-

Book billet

d

St. Marks Basilica & Doges Paladset

To timers tur til de vigtigste seværdigheder

394,-

Book billet

c

St. Marks Basilica

Spring køen over + audio guide

179,-

Book billet

b

Doges Paladset

Spring køen over + audio guide

253,-

Book billet

deal-screenshot

Capture3
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning