fra kr. 1949

Romantiske, skønne Venedig! Denne miniferie i Venedig inkluderer 3, 4 eller 5 overnatninger på 4-stjernet hotel, morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg.

Den italienske by, der emmer af romantik og en dejlig atmosfære, er det perfekte rejsemål, hvis du ønsker en miniferie, der indeholder lækre kulinariske oplevelser, historiske seværdigheder og et farverigt byliv.

Venedig består af 120 små øer, 400 broer og 160 kanaler. Og hvis du ikke har besøgt byen endnu, så er det på tide! Hop på en tur med en af de mange gondoler og oplev den charmende by fra vandet af. Spadser over den berømte Rialto-broen og besøg det farverige Rialto-marked. Et must er også et besøg på den berømte Markusplads.

Mit bedste tip er at glemme alle guide-bøgerne for en stund. Køb en kop kaffe og gå en tur rundt i byen, hvor du blot suger den italienske livsstil til dig. Her er skønt!

Miniferie i Venedig

Hvis en miniferie i Venedig lyder som den perfekte tur, så klik ind på Travelbird.dk. Her er tilbuddet, hvor du kan vælge mellem 3, 4 eller 5 overnatninger på 4-stjernet hotel, inklusiv morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg.

I bliver indkvarteret på NH Laguna Palace (75 ud af 100 på Trivago Rating Index), der ligger i bydelen Mestre i Venedig. Det 4-stjernede hotel er placeret fem minutter fra togstationen Mestre og 10 minutters kørsel fra den gamle bydel. Hotellet råder bl.a. over en restaurant, hvor I kan se frem til et bredt udvalg af regionale og italienske retter. I kan også besøge baren og købe en cocktail, som kan nydes på hotellets terrasse, der har udsigt over lystbådehavnen. Der er også et fitnesscenter tilknyttet NH Laguna Palace, der frit kan benyttes.

Hotellet råder over 376 værelser i to separate bygninger, og jeres dobbeltværelse er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelset har plads til 2 voksne og 1 barn op til 11 år, er 20 m² og har udsigt over byen eller lystbådehavnen. Værelset har desuden gratis wi-fi, aircondition, TV, skrivebord, minibar og eget badeværelse med badekar eller brusebad, toilet og hårtørrer.

Beautiful view of famous Canal Grande and Basilica di Santa Mari

 

 

 

deal-screenshot

venedig
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning