fra kr. 1860

Romantiske, skønne Venedig! Denne miniferie i Venedig inkluderer to overnatninger på et 4-stjernet strandhotel øen Lido, der ligger som den yderste skanse i Venedig. Denne deal inkluderer et fly fra København tur/retur.

Det er det lækre strandhotel, Petit Palais, som tager imod jer. Og det er virkeligt et lille palads, med beliggenhed direkte på stranden. Her kan I sidst i maj finde overnatninger fra 826,- for et dobbeltværelse via Trivago.

Venedig består af 120 små øer, 400 broer og 160 kanaler. Og hvis du ikke har besøgt byen endnu, så er det på tide! Hop på en tur med en af de mange gondoler og oplev den charmende by fra vandet af. Spadser over den berømte Rialto-broen og besøg det farverige Rialto-marked. Et must er også et besøg på den berømte Markusplads.

Mit bedste tip er at glemme alle guide-bøgerne for en stund. Køb en kop kaffe og gå en tur rundt i byen, hvor du blot suger den italienske livsstil til dig. Du kan finde tilbud til nogle af Venedigs skønne seværdigheder herunder.

Tilbud på seværdighederne i din miniferie i Venedig

Venedig har så meget at byde på, og hvis du vil nå det hele, så har du rigeligt at se til. Men du kan få et overblik over nogle af de vigtigste seværdigheder i Venedig samt købe entre til dem via Tiqets.com.

Sightseeing i kanalerne

231,-

Book billet

d

St. Marks Basilica & Doges Paladset

To timers tur til de vigtigste seværdigheder

394,-

Book billet

c

St. Marks Basilica

Spring køen over + audio guide

179,-

Book billet

b

Doges Paladset

Spring køen over + audio guide

253,-

Book billet

deal-screenshot