fra kr. 1109

En miniferie i Budapest er aldrig en dum ide! Det er en smuk by, som sagtens kan konkurrere med Paris, når det gælder titlen om at være Europas smukkeste hovedstad. Den ungarske hovedstad Budapest er sammensat af navnene på to byer, Buda og Pest, der ligger på hver sin side af floden Donau. Her er både traditionelle termalbade, klassiske caféer, museer, men også et levende og underholdende natteliv.

Med denne rejse får du 2, 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Belvedere inkl. morgenmad, velkomstdrink, adgang til hotellets wellnessafdeling og fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg. Prisen er fra 1109,- pr. person. 

Hvis du vil have tips til en perfekt weekend i Budapest, så læs min rejseartikel: ‘Budapest tips – din perfekte weekend i den ungarske hovedstad’.

Miniferie i smukke Budapest

Det er på Travelbird.dk, at du finder denne ferie.

I bor på det 4-stjernede Hotel Belvedere Budapest (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 314 anmeldelser), der har en god beliggenhed få minutters gang fra Szell Kalman, som er et af de største knudepunkter for kollektiv trafik i Budapest. Herfra tager det 15 minutter med offentlig transport at komme ind til centrum af byen.

Jeres ophold er inklusiv morgenmadsbuffet, som bliver serveret i hotellets restaurant hver morgen. Efter en dag med sightseeing og oplevelser kan I runde dagen af i wellness-området, hvor der er indendørs swimmingpool og sauna.

budapest_1

 

 

 

deal-screenshot

Budapest
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning