fra kr. 598

Man behøver ikke rejse om på den anden side af jorden for at få en dejlig ferie. Men denne miniferie i Skagen er der lagt op til masser af hygge. Og om sommeren tager Danmarks nordligeste by sig især pænt ud med et væld af mulighed for at se på turistattraktioner i området eller blot gå lange ture langs stranden.

Denne deal tager dig til Brøndums Hotel, hvis historie kan dateres næsten 200 år tilbage, da Ane Kirstine Houmann arvede købmandsgården. Men tiden blev købsmandgården til et gæstgiveri og siden et hotel. i 1870’erne og frem var hotellet også centrum for mange af Skagensmalerne.

Miniferie i Skagen på historiske Brøndums Hotel

Trivago.dk har jeg fundet et tilbud til starten af juni, som også inkluderer morgenmad. Pris fra 598,- pr. person ved to personer. Men du kan naturligvis frit vælger datoer og antal nætter, som det passer dig bedst. Jeg gør opmærksom på, at i uge 29 er hotellet udsolgt, eller ekstremt dyrt.

Indlogeringen kan ske på både dobbeltværelser eller familieværelser med plads op til 4 personer.

Brøndums Hotel ligger centralt i Skagen ved siden af Skagens Museum, Bamsemuseet og tæt på havnen, hvor du, hvis du står tidligt op, kan gøre gode tilbud på friskfanget fisk.

Capture

deal-screenshot

13
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning