fra kr. 339

En miniferie til en af de mest populære og romantiske hovedstæder i Europa? Hvis det lyder fristende, så er der her et rigtig godt hoteltilbud. 2, 3, eller 4 dage på 4-stjernet boutique-hotel i det romantiske kvarter Montmartre inkl. morgenmad og en daglig cocktail at starte aftenen på- pris fra 1621 kroner.

Paris er fuld af oplevelse og seværdigheder. Jeg har samlet de bedste tips og tricks til den franske hovedstad i denne artikel: “Paris: Tips til weekendtur til kærlighedens by“.

Miniferie i Paris

Travelbird.dk finder du hoteltilbuddet, der inkluderer 2, 3, eller 4 dage på Hotel Joséphine (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 441 anmeldelser), morgenmad, der serveres i den hyggelige bistro, og en daglig cocktail at starte aftenen på.

Inspirationen til Hotel Joséphine kommer fra Josephine Baker, som var en sangerinde, cabaret-danserinde og skuespillerinde fra 30’erne, der tilbragte sine sidste dage i det livlige Montmartre. Hotellet er opført i en moderne cabaret-sti, og lobbyen er indrettet som en stue med spraglet tapet og komplet med pejs og bibliotek. Jeres dobbeltværelse er indrettet med eget badeværelse, tv, telefon, pengeskab og gratis wi-fi.

Eifelturm Aerial View iStock_000021743119_Large

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning