fra kr. 1519

Årh, skønne og idylliske Oslo! Den norske hovedstad er svær at blive træt af. Og med denne miniferie i Oslo kan du både få storbyatmosfære og naturskønne oplevelser.

Rejsen inkluderer 2 eller 3 overnatninger på hotel inkl. morgenmad, fjordcruise og fly tur-retur fra København eller Billund.

I Oslo venter der jer også masser af oplevelser. Jeg har samlet mine bedste tips og tricks til byen i denne artikel: ‘Oslo-tips til den norske hovedstad‘. Læs den igennem og få god inspiration til jeres hyggelige lille ferie.

Miniferie i Oslo

Hvis du vil på miniferie i Oslo, så klik ind på Travelbird.dk.

I bliver indkvarteret på det hyggelige Anker Hotel, der ligger 15 minutters gang fra gågaden Karl Johan og 10 minutters gang fra Oslos mest trendy område, Grünerløkka. Grünerløkka er typisk Oslo – farverige, traditionelle boligblokke, street art, butikker, vintage og genbrugsbutikker og trendy barer. Her finder I Oslos første torvehal med mad, Mathallen. I kan også besøge Døgnvill Bar & Burger, der serverer de bedste burgere i byen i en afslappet atmosfære. Derudover bor I tæt på seværdigheder som Munchmuseet, operahuset, det kongelige slot og Oslos domkirke og det hyggelige Aker Brygge.

Jeres hotelværelse er udstyret med fladskærms-TV, telefon, gratis wi-fI, skrivebord samt eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Der er plads til op til 3 voksne på hvert værelse.

Artikelbild_Oslo_Norway_317335601

 

deal-screenshot

Anker Hotel1
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning