fra kr. 1639

Årh, skønne og idylliske Oslo! Den norske hovedstad er svær at blive træt af. Og med denne miniferie i Oslo kan du både få storby-atmosfære og naturskønne oplevelser.

Rejsen inkluderer 2, 3 eller 4 overnatninger på hotel inkl. morgenmad, fjordcruise og fly tur-retur fra København eller Billund. Pris fra 1639,- pr. person.

Det 2 timer lange fjordcruise giver jer mulighed for at opleve Oslo fra vandet af. På sejlturen kan I nyde Oslofjordens smukke landskab, og I sejler blandt andet forbi operahuset, fæstningen Akershus og små øer med hyggelige sommerhuse og hytter.

I Oslo venter der jer også masser af oplevelser. Jeg har samlet mine bedste tips og tricks til byen i denne artikel: ‘Oslo -tips til den norske hovedstad‘.

Miniferie i Oslo

Hvis du vil på miniferie i Oslo, så klik ind på Travelbird.dk.

I bliver indkvarteret på det hyggelige Anker Hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 1063 anmeldelser), der ligger 15 minutters gang fra gågaden Karl Johan og 10 minutters gang fra Oslos mest trendy område, Grünerløkka. Grünerløkka er typisk Oslo – farverige, traditionelle boligblokke, street art, butikker, vintage og genbrugsbutikker og trendy barer. Her finder I Oslos første torvehal med mad, Mathallen. I kan også besøge Døgnvill Bar & Burger, der serverer de bedste burgere i byen i en afslappet atmosfære. Derudover bor I tæt på seværdigheder som Munchmuseet, operahuset, det kongelige slot og Oslos domkirke og det hyggelige Aker Brygge.

Jeres hotelværelse er udstyret med fladskærms-TV, telefon, gratis wi-fI, skrivebord samt eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Der er plads til op til 3 voksne på hvert værelse.

Artikelbild_Oslo_Norway_317335601

 

 

 

 

deal-screenshot

oslo
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning