fra kr. 959

Den spanske hovedstad er en fascinerende og interessant by. Her er fyldt med seværdigheder, så på en miniferie i Madrid kommer du helt sikkert ikke til at kede dig. Og lige nu kan du købe denne rejse, der indkvarterer dig på Hotel Senator Castellana, der er beliggende i Madrids finansielle og kommercielle centrum. Herfra er der gode transportforbindelser til resten af byen.

Madrid er beliggende i centrum af Spanien, og udover at være det geografiske centrum af landet, så har både regeringen og den spanske kongefamilie deres hovedkvarter her. Det er lige under 3,2 millioner indbyggere, og byen har et hav af spændende attraktioner at byde på. Hvis du er kunstinteresseret, så kan du ikke komme uden om et besøg på Prado-musset, der er Madrids verdensberømte museum. Markedslivet i Madrid er også værd at stifte bekendtskab med. På søndagsmarkedet El Rastro bliver der slået 3500 boder op, hvor I kan gå på opdagelse. Markedet starter på  Plaza del Cascorro og fortsætter ud i sidegaderne. Har du sagt Madrid, har du også sagt tapas. De små lækre retter kan du bl.a. finde på de mange tapasbarer og resturanter omkring Calle Cava Baja i La Latina.

Miniferie i Madrid

Det er på Travelbird.dk, at du finder tilbuddet, hvor du kan vælge mellem 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i den spanske hovedstad samt fly tur-retur fra København eller Hamborg. Prisen er fra 959,- pr. person.

Jeres hotel, Hotel Senator Castellana (3,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 340 anmeldelser), er placeret i Madrids finansielle og kommercielle centrum . Det er tæt på gode transportmuligheder, der kan tage dig rundt i byen. Hotellet råder over et fitnesscenter, hvor I bl.a. gratis kan prøve pilates, zumba og spinning. Fra maj til oktober kan I hoppe i den udendørs swimmingpool, der er tilknyttet hotellet.

Hotellets dobbeltværelser er indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, telefon, TV, værdiboks, aircondition, skrivebord og et badeværelse med bruser eller badekar samt hårtørrer og toiletartikler.

Madrid_143885179

 

 

 

deal-screenshot

madrid
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning