fra kr. 1399

Den spanske hovedstad er en fascinerende og interessant by. Her er fyldt med seværdigheder, så på en miniferie i Madrid kommer du helt sikkert ikke til at kede dig. Og lige nu kan du købe denne rejse, der indkvarterer dig på Hotel Mayorazgo, tæt på flere af Madrids mest berømte seværdigheder.

Madrid er beliggende i centrum af Spanien, og udover at være det geografiske centrum af landet, så har både regeringen og den spanske kongefamilie deres hovedkvarter her. Det er lige under 3,2 millioner indbyggere, og byen har et hav af spændende attraktioner at byde på. Hvis du er kunstinteresseret, så kan du ikke komme uden om et besøg på Prado-museet, der er Madrids verdensberømte museum. Markedslivet i Madrid er også værd at stifte bekendtskab med.

Miniferie i Madrid på et firestjernet hotel

Det er på Travelbird.dk, at du finder tilbuddet, hvor du kan vælge mellem 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i den spanske hovedstad samt fly tur-retur fra København eller Hamborg. Prisen er fra 1.399,- pr. person.

Jeres hotel, det firestjernet Hotel Mayorazgo, ligger centralt i Madrid, så langt de fleste af seværdighederne kan nåes til fods. Plaza de España, det kongelige palads og Prado-museet er alle inden for en kort gåturs rækkevidde. Og hvis I vil længere væk, så kan I benytte jer af Santo Domingo metrostationen, der ligger tre minutter fra hotellet.

deal-screenshot

Capture (13)
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning