Så er det tid til en miniferie! Og hvilket bedre sted end den skønne og smukke spanske hovedstad. Jeg har sammensat en rejse til dig, hvor du kan nyde en miniferie i Madrid inkl. fly fra København og overnatning på 4-stjernet hotel for bare 1041,- pr. person.

I bor på Holiday Inn Madrid – Calle Alcala (4 ud af 5 på TripAdvisor), der ikke er langt fra byens centrum, som I nemt kommer til med metroen, der ligger et stenkast fra hotellet. Hotellet råder over 261 værelser, og der er en elevator, der let får jer til de øverste etager. Her er også en restaurant, café og en bar. I kan nyde godt af gratis WiFi, fitnesscenter og en døgnåben reception.

Madrid  er en dejlig storby, og hvert år kommer der turister til fra hele verden for at opleve de utallige seværdigheder, som byen byder på. Imponerende bygninger, grønne områder, masser af gå-ud-steder, et farverigt markedsliv og meget mere venter på dig i hjertet af Spanien. Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, og derfor har jeg samlet mine bedste tips til jer i denne guide: ‘Madrid tips – din guide til den perfekte storbyferie’.

Miniferie i Madrid med fly fra København og 4-stjernet hotel

Jeg har fundet billige flybilletter på Momondo.dk. Det er naturligvis muligt at vælge en anden afrejsedato, end jeg har gjort i eksemplet. Vær blot opmærksom på, at prisen kan ændre sig.

Det er på Trivago.dk, at jeg har fundet hotel. Alle værelser på Holiday Inn Madrid – Calle Alcala  har aircondition, centralvarme og badeværelse. Der er også en sikkerhedsboks og en minibar. De hyggelige værelser råder desuden over hårtørrer, telefon, tv, WiFi og køleskab. På Trivago kan du se billeder fra hotellet.

Gran Via in Madrid, Spain, Europe.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning