fra kr. 1310

Så er det tid til en miniferie! Og hvilket bedre sted end den skønne og smukke spanske hovedstad. Jeg har sammensat en rejse til dig, hvor du kan nyde en miniferie i Madrid inkl. fly fra København og overnatning på 4-stjernet hotel for bare 1310,- pr. person.

I bor på Holiday Inn Madrid – Calle Alcala (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 571 anmeldelser), der ikke er langt fra byens centrum, som I nemt kommer til med metroen, der ligger et stenkast fra hotellet. Hotellet råder over 261 værelser, og der er en elevator, der let får jer til de øverste etager. Her er også en restaurant, café og en bar. Opholdet inkluderer morgenmad, og derudover kan I nyde godt af gratis wi-fi, fitnesscenter og en døgnåben reception.

Madrid  er en dejlig storby, og hvert år kommer der turister fra hele verden for at opleve de utallige seværdigheder, som byen byder på. Imponerende bygninger, grønne områder, masser af gå-ud-steder, et farverigt markedsliv og meget mere venter på dig i hjertet af Spanien. Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, og derfor har jeg samlet mine bedste tips til dig i denne guide: ‘Madrid tips – din guide til den perfekte storbyferie’.

Miniferie i Madrid med fly fra København og 4-stjernet hotel

Dine flybilletter finder du hos Ryanair. Blot indtast København som afrejsested og Madrid som destination, og derudover skal du søge på afrejsedatoen 21. maj, og hjemrejsedato er den 24. maj. Herefter kan du finde billetter til bare 298,- tur-retur.

Det er på Trivago.dk, at du finder dit hotel. Alle værelser på Holiday Inn Madrid – Calle Alcala (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 571 anmeldelser) har aircondition, centralvarme og badeværelse. Der er også en sikkerhedsboks og en minibar. De hyggelige værelser råder desuden over hårtørrer, telefon, tv, wfi-fi og køleskab. På Trivago kan du se billeder fra hotellet.

Gran Via in Madrid, Spain, Europe.

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning