fra kr. 970

En miniferie i Hamborg – den tyske storby, der er beliggende kun 2 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse – er altid et hit! Men dette tilbud får du et perfekt beliggende 3-stjernet hotel – lige ud til Alster-søen. Du kan nærmest ikke bo mere centralt og lækkert. En kort gåtur fra banegården, tæt på shoppingmuligheder, cafeer, restauranter og seværdigheder. Alle mulighederne er simpelthen åbne for en perfekt miniferie i den nordtyske storby.

Hamborg er et festfyrværkeri af oplevelser, og det kan vært svært at vide, hvor man skal starte. Derfor har jeg samlet mine bedste tips til byen i denne guide: Hamborg – de bedste tips til en weekendtur’.

Miniferie i Hamborg

Det er på Trivago, at jeg har fundet et tilbud på Alster-Hof. Eksempelvis 2 overnatninger i starten af august inklusiv morgenmad fra 970,- pr. person.

Hotellet har døgnåben reception, fitnessfaciliteter, egen restaurant og bar samt endda en frisørsalon, hvis du skulle få behov for det.
Indlogeringen sker på et dobbeltværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Her er wifi, tv med satellit kanaler samt minibar og mulighed for roomservice.

 

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning