fra kr. 1089

Skotland er en destination, du skal besøge mindst én gang i livet! Og du kan passende starte med dette rejsetilbud, der tager dig på en miniferie i Edinburgh, landets hovedstad, hvor århundrede gammel kultur møder en livlig og farverig atmosfære. Bybilledet domineres af Edinburghs betagende arkitektur: det imponerende Edinburgh Castle og de mange små stræder.

Når I har brug for en pause fra jeres sightseeing, så kan I besøge byens pubber, hvor I kan prøve deres lokale retter eller nyde et glas skotsk whisky.

Miniferie i Edinburgh

Det er på Travelbird.dk, at du finder tilbuddet, der inkluderer 2, 3 eller 4 overnatninger nær centrum i Edinburgh inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg – pris fra 1049 kroner.

I overnatter på hotellet Ibis Edinburgh Centre South Bridge (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 1155 anmeldelser) , der er placeret i den gamle bydel – kun 300 meter fra The Royal Mile, der er den berømte rute, som fører jer fra byens slot til ruinen Holyrood Abbey. Tilbuddet er også inklusiv skotsk morgenmad, hvor der bl.a. serveres haggis, der er  en skotsk ret af hakkede fåre eller kalveindvolde kogt i dyrets mavesæk, og som af mange regnes for at være Skotlands nationalret.

Hotellets værelser er indrettet med fladskærms-TV, skrivebord, pengeskab og te- og kaffefaciliteter. På badeværelset finder I bruser, toilet og hårtørrer. I kan vælge mellem et almindeligt dobbeltværelse og et dobbeltværelse med enkeltsenge.

Artikelbild_Edinburgh_ Stadtansicht

 

 

 

deal-screenshot

ny edin
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning