fra kr. 999

Irland er et skønt miks af storslået natur, livemusik, kulturelle oplevelser og hundevæddeløb… Og meget, meget mere!

Har du endnu ikke oplevet Irland og alle de seværdigheder, som landet byder på, så er det på tide. Med dette tilbud kommer du til at bo i landets hovedstad, Dublin, som er en skøn by, hvor det er svært ikke at blive smittet af den glæde og energi, som bl.a. findes på byens restauranter, pubber og gå-ud-steder.

Hvis du har brug for inspiration til at finde de bedste pubber, så læs vores artikel: De 5 bedste pubber i Dublin – indsidertips fra en irsk ekspert.

Miniferie i Dublin

Travelbird.dk finder I tilbuddet, der tager jer til den grønne ø. I kommer til at bo på Tara Towers Hotel (3 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 517 anmeldelser), der ligger ca. en halv times kørsel med offentlig transport fra centrum af Dublin. Der er både en restaurant og en traditionel irsk pub tilknyttet hotellet, hvor I kan nyde lækre retter, forfriskende drinks og kolde øl. I weekenderne er der livemusik, og der vises sportsbegivenheder på storskærm.

Hotellets værelser er med en smuk udsigt over enten Dublin-bjergene eller Dublin-bugten. Alle værelser har kaffe- og tefaciliteter, TV og gratis wi-fi. Det er også eget badeværelse med toilet, bruser, hårtørrer og gratis toiletartikler.

Ireland road car (Forums in Konflikt stehende Kopie 2016-01-19)

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning