fra kr. 1039

En miniferie i Budapest er aldrig en dum ide! Det er en smuk by, som sagtens kan konkurrere med Paris, når det gælder titlen om at være Europas smukkeste hovedstad. Den ungarske hovedstad Budapest er sammensat af navnene på to byer, Buda og Pest, der ligger på hver sin side af floden Donau. Her er både traditionelle termalbade, klassiske caféer, museer, men også et levende og underholdende natteliv.

Hvis du vil have flere tips til en perfekt weekend i Budapest, så læs vores rejseartikel med masser af tips!

Miniferie i Budapest

Rejsen, som du finder hos Travelbird.dk, inkluderer 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på 4-stjernet hotel, morgenmad, velkomstdrink, 1 x 3-retters middag, gratis adgang til sauna og fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg.

I bliver indkvarteret på Golden Park Hotel (3 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 1.316 anmeldelser). Hotellet er placeret i den vestlige del af byen og er belligende ved en af de største stationer i byen. De fleste store seværdigheder kan nås til fods, og tæt ved hotellet ligger det kæmpestore shoppingcenter Arena Plaza.  På hotellet er der gratis adgang til fitnessfaciliteterne og saunaen, og ikke mindst morgenmaden, der serveres i hotellets restaurant. Der er 179 værelser på Golden Park Hotel, alle med faciliteter såsom  aircondition, TV, pengeskab og privat badeværelse med hårtørrer. Derudover er der gratis wi-fi på hotellet.

kettenbrücke_budapest_ungarn_175232033

deal-screenshot

budapesr
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning