En miniferie i Budapest med wellness er aldrig en dum ide! Det er en smuk by, som sagtens kan konkurrere med Paris, når det gælder titlen om at være Europas smukkeste hovedstad. Den ungarske hovedstad Budapest er sammensat af navnene på to byer, Buda og Pest, der ligger på hver sin side af floden Donau. Her er både traditionelle termiske bade, klassiske caféer, museer, men også et levende og underholdende natteliv.

Med denne rejse får du 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Belvedere inkl. morgenmad, velkomstdrink, adgang til hotellets wellnessafdeling og fly tur-retur fra København, Malmø, Hamborg, Billund eller Aalborg. Prisen er fra 999,- pr. person. 

Hvis du vil have tips til en perfekt weekend i Budapest, så du ved hvor du får den perfekte spaoplevelse og bedste wellnessbehandling, så læs min rejseartikel: ‘Budapest tips – din perfekte weekend i den ungarske hovedstad’.

Miniferie i Budapest med wellness

Det er på Travelbird.dk, at du finder denne ferie.

I bor på det 4-stjernede Hotel Belvedere Budapest, der har en god beliggenhed få minutters gang fra Buda Castle og den fantastiske udsigt over Budapest. I bor også tæt på Szell Kalman, som er et af de største knudepunkter for kollektiv trafik i Budapest. Herfra tager det 15 minutter med offentlig transport at komme ind til centrum af byen.

Jeres ophold er inklusiv morgenmadsbuffet, som bliver serveret i hotellets restaurant hver morgen. Efter en dag med sightseeing og oplevelser kan I runde dagen af i wellness-området, hvor der er indendørs swimmingpool og sauna.

Book billetter til Budapests seværdigheder på forhånd og spring køen over via Tiqets.com

Du kan finde mange andre billige ferier til Budapest på min tilbudsside “Rejser til Budapest – Holidayguru.dk

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning