fra kr. 1309

Budapest er en skøn og smuk storby. Og det er ikke at overdrive, når turister og lokale kalder den ungarske hovedstad for Østens Paris. Med denne rejse får du både mulighed for at opleve alle de mange seværdigheder, som Budapest byder på, og samtidig får du en dags entré til den historiske Gellért Spa, der er et af byens mest berømte og smukke kurbade.

I kan slappe af i den 27 grader varme boblepool, som er hele 246 m² stor, eller i det mindre 36 grader varme spabad. Der er også en opvarmet udendørs pool, hvor I kan nyde den friske luft. Hvis I har brug for fornyet energi, når I skal på sightseeing i byen, så hop i de geotermiske pools med naturligt varmt kildevand.

Miniferie i Budapest med forkælelse

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne skønne miniferie til Budapest.

Ferien inkluderer ophold på det flotte Danubius Gellért Hotel, der ligger centralt i Budapest ved foden af Gellért-bakken på Donaus bred. Det er også i denne bygning, I finder Gellért Spa, som I har adgang til. I kan vælge mellem 3, 4 eller 5 overnatninger. Lige ved hotellet finder I en metrostation, hvorfra I nemt kommer rundt til alle byens seværdigheder. Budapests shoppinggader ligger blot 10 minutter væk til fods.

Jeg har samlet mine bedste tips til byen her: ‘Budapest tips – din perfekte weekend i den ungarske hovedstad‘.

Opholdet er inklusiv morgenmad. Og fra hotellets restaurant kan I nyde en storslået panoramaudsigt over floden. I bor på et dobbeltværelser, der er udstyret med dobbeltseng eller to enkeltsenge, gratis wi-fi, TV, telefon, minibar samt et badeværelse med bruser eller badekar, toilet, hårtørrer og toiletartikler.

budapest

 

 

 

deal-screenshot

budapest
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning