fra kr. 1429

Når du tager på miniferie i Bruxelles, vil du opleve en fantastisk storby med kunst, kultur og sin helt særlige flamske identitet. Nyd et godt glas hvidvin og en omgang Moules frites på en hyggelig fortovscafé og nyd jeres miniferie. Det er naturligvis også vigtigt at huske, at Belgien er kendt for sine gode øl, lækre chokolade, skønne vafler og sprøde pomfritter – oplev det hele med denne rejse fra Travelbird!

Selve byen er inddelt i forskellige kvarterer med hver deres seværdigheder. Du vil få base i den trendy bydel Saint-Gilles, kun fem minutters gang fra den fashionable shoppinggade Avenue Louise.

pantone

Miniferie i Bruxelles

Pantone Hotel er et dejligt boutiquehotel designet efter det amerikanske farvesystem Pantone, og beliggenheden er ideel til en hyggelig storbyferie, for du er tæt på metro samt de mange flotte butikker, restauranter og museer i Saint-Gilles-kvarteret. Du vil blive indkvarteret med din rejsepartner på et komfortabelt dobbeltværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, WiFi, telefon, TV, værdiboks, aircondition samt privat badeværelse.

deal-screenshot

bruxelles
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning