Miniferie i Bruxelles

3 nætter på et sjovt og anderledes hostel tæt på centrum samt fly t/r

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Pantone Hotel
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Ryanair
  • Måltider Morgenmad
fra kr. 636

Når I tager på miniferie i Bruxelles, vil I opleve en fantastisk storby med kunst, kultur og en helt særlig flamsk identitet. Snup et godt glas hvidvin og en omgang Moules frites på en hyggelig fortovscafé og nyd jeres miniferie. Det er naturligvis også vigtigt at huske, at Belgien er kendt for sine gode øl, lækre chokolader, skønne vafler og sprøde pomfritter – oplev det hele med denne miniferie til Bruxelles.

Miniferie i Bruxelles

På vores fly-finder har jeg fundet billige flybilletter til Bruxelles fra København den 21. – 24. februar. Tur/retur fra 220,-.

Jeg har fundet et billigt hostel kun 15 minutter fra centrum af Bruxelles. Train Hostel ligger tæt ved både bus og tog, der tager jer ind til centrum af Bruxelles. I har mulighed for at komme til at bo i gamle togvogne, og så I kommer også til at bo lige ved siden af TRAIN WORLD Museum, der er et af Europas nyeste togmuseer. Der kommer mange unge på hostellet, men I kan også sagtens bo her som en familie. En overnatningen koster fra 278,- per nat for to personer inkl. morgemad. Alt i alt kan I altså få 3 dages miniferie i Bruxelles fra bare 636,- pr. person ved to personer inkl. fly t/r!

deal-screenshot