fra kr. 729

Belgiens hovedstad er en dejlig og hip by med masser af kultur, historie og spændende seværdigheder. Og en miniferie i Bruxelles er et must!

Når man ankommer til Bruxelles, lægger man hurtigt mærke til den smukke og meget varierende arkitektur, som byen har, og som er en kombination af gotisk, barok og postmoderne. Læg vejen forbi Grand Place i byens centrum. Denne plads er på UNESCOs liste over verdenskulturarv og huser bl.a rådhuset. Derfra kan I gå forbi og se den berømte statue Manneken Pis. Denne kun 60 cm høje statue er lidt et vartegn for byen. Derudover ligger der omkring 60 museer i Bruxelles, så der er masser af kaste sig over. Efter alle de oplevelser har I brug for noget at spise! Her kan jeg anbefale de fantastiske belgiske pommes frites og derefter en vaffel med chokoladesauce!

Miniferie i Bruxelles

Det er på Travelbird.dk, I finder denne tur til Bruxelles.

I bor på Hotel ibis Styles Brussels Centre Stéphanie, der er et stilrent hotel med moderne indrettet med lækre faciliteter. Hotellet ligger i den livlige bydel Louisa, der ligger cirka 2 kilometer fra Grote Markt, Bruxelles gamle bydel. Mens I bor på hotellet, kan I gratis benytte jer af fitnessområdet og nyde varme drikke i hotellets lobby. Hver morgen står I op til morgenmadsbuffet, som også er inkluderet i opholdet.

ibis_bruxelles1

deal-screenshot

Miniferie i Bruxelles
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning