Miniferie i Berlin?

Cool, charmerende, rå, smuk, flirtende, spændende, vild og meget, meget mere. Berlin er sin egen, og det er ikke uden grund, at det mest populære rejsemål blandt danskerne i 2015 var Berlin.

I den tyske hovedstad står oplevelserne i kø og venter på dig. Uanset om du tager afsted for at opleve historiske seværdigheder, det vilde natteliv eller shoppe, så er en weekendtur i Berlin en god ide. Da der er en masse ting at opleve og opdage, har jeg samlet nogle tips, der sikrer fantastiske dage i byen. Med disse kan du både se de vigtigste seværdigheder og nyde byens stemning. Se dem i artiklen: ‘Berlin – tips til den perfekte weekend i den tyske hovedstad‘.

Miniferie i Berlin

Jeg har sammensat en miniferie i Berlin til jer her. Hotel finder I her, mens jeres flybilletter kan købes her. Jeg har fundet datoer i november, men hvis disse ikke passer, eller hvis I hellere vil flyve fra Billund af end København, så kan dette sagtens ændres inde på Trivago og Momondo. Vær dog opmærksom på, at prisen dermed også kan variere.

Jeres 4-stjernede hotel, California am Kurfurstendamm, ligger i den elegante bydel Charlottenburg i Berlin, 2 minutters gang fra metrostationen Uhlandstraße. Herfra kommer I let rundt til alle byens mange seværdigheder. Hotellet er placeret på butiksgaden Kurfürstendamm, så shoppingmulighederne er indenfor nærmeste rækkevidde.

Dette tilbud har jeg sammensat fra Trivago (hotel), og Momondo (flybilletter). Men hvis I hellere vil køre til den tyske hovedstad, så er det selvfølgelig også en mulighed. Så booker I blot kun hotellet, som desuden tilbyder privat parkering.

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning