fra kr. 440

Berlin er år efter en af danskernes absolutte yndlings storbyer. Ikke uden grund! Den har lidt af det hele, og meget af alt. Gode shopping muligheder, hyggelige cafeer, fantastiske museer, fancy hoteller og spændende restauranter. Og så er den faktisk også billig både at rejse til og opholde sig set med danske øjne og i forhold til, at det er en absolut metropol i Europa.

En miniferie Berlin er derfor også noget, som man aldrig kan få for meget af. Selv når man kommer her for tredje, fjerde og femte gange er der stadig noget nyt at opleve.

Læs bare: ‘Berlin – tips til den perfekte weekend i den tyske hovedstad

Miniferie i Berlin med besøg i zoo

I denne deal fra Travelcircus.de, har jeg fundet et kombinationstilbud med et 4- eller 5-stjernet hotel inklusiv morgenmad samt entrebillet til Berlin Zoo, hvor mere end 20.000 dyr kan opleves!

Berlin Zoo er både blandt Tysklands største og ældste zoologiske haver, men også en af de zoologiske haver i hele verden med allerflest forskellige dyrearter, mere end 1.500 forskellige dyr kan opleves her!

I tilbudet fra Travelcircus kan I selv vælge hotel, ud fra en liste, og afhængigt af hvilken dato I kommer på. Nogle af mulighederne kan være  Centrovital eller NH Berlin Alexanderplatz.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning