fra kr. 2670

Amsterdam: en populær destination for storbyferie i Europa. Det er ikke overraskende, når man tænker på, hvor kompakt og alligevel forskelligartet den hollandske hovedstad er.

Byen tilbyder et væld af oplevelser. Verdensklasse museer, hyggelige caféer og masser af shoppingmuligheder. Det er svært at kede sig i den skønne, hollandske by. Jeg har samlet mine bedste tips til byen her: ‘De bedste tips til Amsterdam’. Med denne guide i baghånden finder du frem til de vigtigste seværdigheder!

 Miniferie i Amsterdam

Men det er jo ikke nok med en guide. Du har også brug for et dejligt hotel, og du skal transporteres fra Danmark til Holland. Fortvivl ej! Jeg har fundet et skønt tilbud til dig på Expedia.dk.

Udover fly tur-retur, så får du også tre overnatninger på det 4-stjernede WestCord Fashion Hotel Amsterdam (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 2694 anmeldelser) – pris 2670,- pr. person.

WestCord Fashion Hotel Amsterdam er placeret i det vestlige Amsterdam, tre kilometer fra World Fashion Centre, Vondelpark og Stedelijk Museum. I bliver indkvarteret på dejligt, rummeligt dobbeltværelse med gratis wi-ii, fladskærms-tv med digital-tv, kaffe-/temaskine, minibar, og der er privat badeværelse med separat badekar og bruser, gratis toiletartikler og hårtørrer. Desuden er der pengeskab med plads til bærbar computer, strygejern og -bræt, skrivebord og aircondition.

Artikelbild_Amsterdam_Grachten_22

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning