fra kr. 779

En miniferie i Hamborg – den tyske storby, der er beliggende kun 2 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse – er altid et hit! Men dette tilbud får du udover hotelovernatning, morgenmad og en havnerundfart. Prisen for hele denne herlige miniferie starter fra 779,- pr. person og kan bookes frem til december i år. Pssst, det kan være en fordel allerede at tænker på julemarkeder nu, hvis du vil spare penge.

Hamborg er et festfyrværkeri af oplevelser, og det kan vært svært at vide, hvor man skal starte. Derfor har jeg samlet mine bedste tips til byen i denne guide: Hamborg – de bedste tips til en weekendtur’.

Miniferie i Hamborg

Det er på Travelbird.dk, at jeg har fundet denne deal til Hamburg

I bliver indkvarteret på det 4-stjernede hotel, Park Hotel am Berliner Tor, som ligger centralt i den store by, blot få metrostop fra det absolutte centrum. Opholdet, på 2 overnatninger, inkluderer en daglig morgenmadsbuffet. Indlogeringen kan ske på enten et studioværelse eller et dobbeltværelse med plads op til 2 voksne, 1 barn fra 2-15 år samt en baby op til 2 år (babyseng kan lånes gratis ved kontakt på forhånd).

Dette tilbud fra Travelbird inkluderer også en havnerundfart, så du rigtigt kan se, hvordan Hamborg er vokset ud fra floderne og kanalerne!

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning