fra kr. 759

En miniferie i Hamborg – den tyske storby, der er beliggende kun 2 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse – er altid et hit! Men dette tilbud får du udover hotelovernatning, morgenmad og adgang til sauna og fitness, også et Hamburg Card i 2 dage, der giver fri offentlig transport (bus, tog og færge) i byen samt rabat på oplevelser og attraktioner. Prisen for hele den herlige tur starter fra 759,- pr. person.

Hamborg er et festfyrværkeri af oplevelser, og det kan vært svært at vide, hvor man skal starte. Derfor har jeg samlet mine bedste tips til byen i denne guide: Hamborg – de bedste tips til en weekendtur’.

Miniferie i Hamborg

Det er på Travelbird.dk, at jeg har fundet denne deal til Hamburg

I bliver indkvarteret på det 4-stjernede hotel, The Rilano Hotel Hamborg (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 238 anmeldelser), der ligger ved floden Elben, cirka 20 km fra byens centrum. Det er let at komme ind til centrum, eksempelvis med færgen, der sejler lige ved hotellet. Tilbuddet er inklusiv morgenmad, der bliver serveret i hotellets restaurant, hvor I om aftenen kan nyde regionale og internationale specialiteter. Hotellet råder både over finsk sauna og  fitnessrområde, som I frit kan benyttet.

Jeres superior-værelse er cirka 25 m² stort og har en dejlig udsigt over Elben. Det er desuden udstyret med fladskærms-TV, gratis wi-fi, minibar (hvor I hver dag gratis kan tage i alt 4 sodavand), og I har eget badeværelse med toilet, badekar og hårtørrer.

hotel hamborg
Kilde: Travelbird.dk

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning