En miniferie i Budapest er aldrig en dum ide! Det er en smuk by, som sagtens kan konkurrere med Paris, når det gælder titlen om at være Europas smukkeste hovedstad. Den ungarske hovedstad Budapest er sammensat af navnene på to byer, Buda og Pest, der ligger på hver sin side af floden Donau. Her er både traditionelle termalbade, klassiske caféer, museer, men også et levende og underholdende natteliv.

Med denne rejse får du mellem 2 eller 3 overnatninger i den ungarske hovedstad inkl. morgenmad, velkomstdrink, adgang til wellnessområdet, champagne på værelsetog fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg. Prisen er fra 1.419,- pr. person ved to personer.

Hvis du vil have flere tips til en perfekt weekend i Budapest, så læs vores rejseartikel: ‘Budapest tips – din perfekte weekend i den ungarske hovedstad’.

Miniferie i Budapest

Det er på Travelbird.dk, at du finder rejsetilbuddet.

I bor på det prisvindende, firestjernet og ikke mindst helt nye Bo33 Hotel, som ligger centralt i byen men stadig i rolige omgivelser. I bliver indlogeret på et moderne dobbeltværelse med gratis WiFi, Nespresso-maskine, tv og minibar – dog mod betaling.

Hvis du søger inspiration til, hvad du kan lave i Budapest, så kan du se en liste over seværdighederne på Tiqets.com, hvor du også kan købe entre på forhånd, så du kan springe køen over.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning