fra kr. 1139

En miniferie i Budapest er aldrig en dum ide! Det er en smuk by, som sagtens kan konkurrere med Paris, når det gælder titlen om at være Europas smukkeste hovedstad. Den ungarske hovedstad Budapest er sammensat af navnene på to byer, Buda og Pest, der ligger på hver sin side af floden Donau. Her er både traditionelle termalbade, klassiske caféer, museer, men også et levende og underholdende natteliv.

Med denne rejse får du mellem 3, 4 eller 5 overnatninger i den ungarske hovedstad inkl. morgenmad, velkomstdrink, 3 timers adgang til wellness, fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg og en rundfart på Donau-floden. Prisen er fra 1139,- pr. person

Hvis du vil have flere tips til en perfekt weekend i Budapest, så læs vores rejseartikel: ‘Budapest tips – din perfekte weekend i den ungarske hovedstad’.

Miniferie i Budapest

Det er på Travelbird.dk, at du finder rejsetilbuddet.

I bor på Six Inn Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 252 anmeldelser), der åbnede i 2013, og som ligger i hjertet af Budapest. I jeres ophold er inkluderet daglig morgenbuffet, og derudover 3 timers adgang til hotellets wellness-område. I får også en rundfart på Donau-floden med i prisen, som er fra 1139- pr. person.

Jeres rummelige dobbeltværelse er moderne indrettet med fladskærms-TV, gratis wi-fi, telefon, minibar og eget badeværelse. Nogle værelser har egen altan.

budapest_ungarn_272655443

 

 

 

deal-screenshot

budapest
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning