fra kr. 396

Brug for en pause fra hverdagen, så er der et perfekt tilbud her: Minicruise med Oslobåden: Værdibevis til 2 overnatninger i indvendig kahyt på Oslobåden for 2 personer på ruten København-Oslo. Og det bedste er næsten prisen, som kun er 396,- I sparer op til 50%!

Værdibeviset skal indløses senest 15. november 2016 på Travelbirds hjemmeside. Der er afrejse på udvalgte dage fra søndag til onsdag indtil marts 2017, seneste afrejsedato er 22. marts 2017.

Et minicruise er en dejlig måde at holde en miniferie på. På dette minicruise til Oslo tager I afsted kl. 16.30 og ankommer til Oslo næste formiddag kl. 09.45. I har 6 timer til at udforske den norske hovedstad, og derefter sejler I tilbage til København og ankommer næste formiddag kl. 09.45. Hvis I mangler inspiration til seværdigheder og attraktioner i Oslo, så har jeg samlet mine bedste tips til byen i artiklen: ‘Oslo – tips til den norske hovedstad’.

Minicruise til Oslo t/r med Oslobåden

Når I er gået ombord på Oslobåden, kan I indrette jer i kahytten og derefter gå op på soldækket, få jer en kold øl og slappe af, mens kaptajnen stævner ud. På Oslobåden kan i nyde sprøde pizzaer, en stor buffet eller lækre steaks på en af bådens restauranter. Mens Oslobåden sejler, kan I få tiden til at gå med shopping i tax free-shoppen, afslapning i poolen eller vinsmagning. I kan drikke en drink i natklubben eller spadsere en romantisk aftentur på dækket ved solnedgang.

Værdibeviset for dette minicruise til Oslo t/r inkluderer overnatninger i en indvendig Seaways Class kahyt. Kahytten er indrettet med køjesenge, bord, garderobe samt bad og toilet. Der er både sengetøj og håndklæder til rådighed.

Er du interesseret i andre krydstogrejser og minicruises? Så tag et kig på min side “Krydstogt – Holidayguru.dk

deal-screenshot

Minicruise til Oslo t/r
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning