fra kr. 3698

I kender Madeira, men her er det nye fra PrimoTours, Porto Santo. Beliggende blot 50 km nord for Maderia har I det samme dejlige Atlanterhavsklima, blot til lidt færre penge, men stadig dejligt!

Denne rejse, som kan vare 1 eller 2 uger, er inklusiv morgenmad og drikkevarer i løbet af dagen. Men også inklusiv det såkaldte Ø-All inclusive, som giver jer adgang til blandt andet 18 hullers golfbane, cykler, tennis og forskellige faciliteter på jeres hotel, Vila Baleira Thalasso & Spa. Yep, der er også spa – hvis I altså ikke gider at gå de 50 meter ned til sandstranden.

De mange muligheder og tilbud kan du læse nærmere om på dealen fra PrimoTours her.

Mini all inclusive på Porto Santo

Det store spa- og wellnessområde på Beleira Thalassa tilbyder et uanede af massage og spabehandlinger, mod betaling dog. Men her er også gratis mulighed for billard, bordtennis, dart samt diverse strandaktiviteter både over og under vand.

På hotellet er der både værelser, suiter og dobbeltværelser alt efter, hvor mange I er, og hvilket behov I har. De største af værelserne har plads op til 4 personer. Det er ligeledes muligt at booke værelser med havudsigt.

deal-screenshot

Untitled
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning