Mallorca i sommerferien

Fly + 6 nætter på firestjernet hotel med halvpension

  • Hotel HSM S\\\\\\\'Olivera
  • Stjerner
  • Måltider Halvpension
p.p. from kr. 4999

Det er ikke nemt at finde en billig ferie i juli måned, når alle gerne vil rejse sydpå til varmere himmelstrøg. Det er dog lykkedes mig at sammensætte en sommerferie på Mallorca til en fair pris – jeg har fundet et godt, firestjernet hotel med halvpension på Trivago.dk og flybilletter på Momondo.dk. I kan selv rette datoerne til, så de bedre passer jeres rejseplaner, men vær opmærksom på, at priserne kan ændre sig.

På Mallorca kan I nyde solen, poolen og stranden, som ligger blot ca. 300 meter fra hotellet. Opholdet er med halvpension, hvilket betyder, at I har morgen- og aftensmad inkluderet, og I kan derfor med fordel tage på opdagelse blandt de hyggelige restauranter på øen til frokost.

Mallorca i sommerferien

I indkvarteres på det firestjernede hotel HSM S’Olivera, som er beliggende i turistbyen Paguera på den østlige del af øen. Hotellet har både inden- og udendørs pools, børnepool samt sauna, og I bor på et dobbeltværelse med balkon og udsigt til resortet. Der er TV på værelset, og I har privat badeværelse med toilet.

deal-screenshot