Luksusskiferie i Frankrig

Bo på 5-stjernet hotel inkl. liftkort

  • Hotel Résidence Arc 1950 Le Village
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 2814

Hvis du allerede glæder dig til vinterens skiferie, har jeg et lækkert tilbud til dig. Tilbuddet er at finde på Sunweb, og det inkluderer ren luksus på det flotte 5-stjernede Résidence Arc 1950 Le Village, som ligger i den bilfri skilandby Arc 1950.

Nyd dagevis af sjovt skiløb på pisten og oplev den hyggelige stemning i den lille franske skilandsby, hvor du kan høre den fine sne knirke under støvlerne, som du går ned gennem de hvidt beklædte gader. Tiden, du ikke bruger på ski, kan med fordel benyttes til at tage en dukkert i den lækre udendørs pool eller hygge indendøre med en kop varmt at drikke.

Denne deal er billigst, hvis I rejser en gruppe venner sammen, så saml alle dine skiglade kammerater eller måske familien og oplev De Franske Alper på bedste vis. Prisen starter fra 2814,- pr. person ved 6 personer, og du får fantastisk hotelovernatning samt liftkort for denne pris. Det er muligt at rejse med enten bil eller fly. Du kan finde flere informationer om rejsen, hotellet og priser hos Sunweb.

Luksusskiferie i Frankrig

Lejlighedshotellet Résidence Arc 1950 Le Village ligger lige ved skipisten med en afstand til skiliften på ca. 50 meter. Ingen irriterende ventetid – du kan suse ned ad pisterne, så snart du står op om morgenen. Der er en helt eventyrlig atmosfære omkring hotellet, hvilket gør helhedsoplevelsen til noget ganske særligt.

De hyggelige lejligheder i autentisk savoyardstil skal nok sørge for det bedste udgangspunkt for en virkelig god luksusskiferie i Frankrig. Værelserne eller lejlighederne har blandt andet minikøkken, TV og balkon eller terrasse. Det er muligt at rejse fra december 2016 og helt frem til april 2017, så er det bare op til jer at blive enige om en dato. Hvad med julehygge foran pejsen i december måned eller en dejlig og aktiv pause fra hverdagen efter nytår?

residence-arc

deal-screenshot

residence-arc-1950