Luksushotel i Qatar

Fem dage på det femstjernet Meliá Doha i diplomatkvarteret

  • Hotel Melia Doha
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Pegasus Airlines
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1887

Qatar er et lidt overset land på den Arabiske Halvø, når vi danskere søger efter luksushoteller, arabisk kultur med et vestligt touch og ikke mindst varme og sol. Men Qatar har ligesom Bahrain, Dubai og De Forenede Arabiske Emirater også meget at byde på. Eksempelvis luksushoteller som dette, Melia Doha.

I marts måned, før foråret for alvor har bidt sig fast i Danmark, kan du kickstarte sommerhalvåret med temperaturer op imod 30 grader i Qatar. Jeg har fundet et tilbud på det femstjernet hotel Melia fra 20-24 marts, men I kan naturligvis også finde andre ledige datoer på Trivago, I kan få de fire nætter fra 1.887, hvis I deler et dobbeltværelse.

Luksushotel i Qatar

Jeres hotel ligger midt i diplomatkvarteret i Doha, og tæt på det store City Center, hvor I uden tvivl kan gøre et shoppingfund!

I Dato vil I også blive imponeret over, hvor hurtigt og voldsomt byen vokser og vækster. Det er et samfund fyldt med kapital og ambitioner. Landets ambitioner om at huse flere store sportsevents i den nærmest fremtid, herunder VM i fodbold i Qatar, har medført store byggeplaner.

Men Qatar kan også byde på historie, kultur og ørken! Var det noget med en ørkensafari i firehjulstrækkere? Besøg på et historisk fort eller måske en tur med en fiskebåd ud på bugten?

I kan finde billige flybilletter til Qatar fra København fra omkring 2.000-2.500 kroner for en returbillet på Momondo.

deal-screenshot