fra kr. 10770

Okay okay, det er måske i en dyrere ende. Men denne ferie på Sardinien er også virkelig, virkelig lækker! Den store landejendom, Su Gologone, ligger for foden af Supramonte-bjergene med en fantastisk udsigt til de grønne omgivelse. Og selve ejendomme, der nu er omdannet et til et luksuriøst hotelkompleks med et utal af hyggelige kroge, poolområder og behagelige opholdssteder. Alt sammen i en typisk syditaliensk stil og med hvidkalket vægge, der virkeligt får dig til at slappe helt af.

Lige nu kan du booke et ophold hertil via Elizawashere.dk, som også inkluderer halvpension på Su Gologones egen restaurant, en lejebil med fri kilometer så I kan udforske området, samt et tur/retur fly fra Københavns lufthavn.

Luksusferie på Sardinien

I kan rejse hertil fra juni til august denne sommer. I bookingen kan I vælge mellem enten et dobbeltværelse eller en juniorsuite, op til tre personer på dette værelse. Alle værelser har aircondition, tv, minibar og badeværelse. Nogle af værelserne har balkon eller terrasse også.
Og i juniorsuiten bliver I forkælet med en jacuzzi eller whirlpool brusebad.

Der er i alt 68 værelser på Su Gologone, men I kan med garanti finde en rolig krog på dette store kompleks, som bestemt er værd at udforske hvert et hjørne af.

Jeg er vild med stedet, som du måske kan fornemme! Og hvis du ikke også allerede er lidt forelsket i stedet, så prøv engang at se nogle af billederne herunder

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning