fra kr. 6629

Var det noget med en luksusferie på Kreta? Det kan I her ved Anissaras på Hotel Aldemar Royal Mare denne sommer.

Anissaras er en hyggelig, lille ferieby som ligger ned til stranden på østsiden af Kreta, få km fra den populære ferieby, Hersonissos. Anissaras er den perfekte destination hvis I gerne vil holde en afslappende ferie i rolige omgivelser, men også gerne vil have Hersonissos’ butikker, restauranter og natteliv tæt på. I Anissaras er der et lille udvalg af græske taverner og butikker.

Hotel Aldemar Royal Mare anbefales til alle, som ønsker en afslappende badeferie i smukke omgivelser og med adgang til mange faciliteter.

Solrig luksusferie på Kreta

Det er via Sunweb.dk jeg har fundet denne ferie til jer.

I bliver indkvarteret på Hotel Aldemar Royal Mare – et dejligt hotel som ligger mellem Anissaras og Hersonissos. Hotellets bygninger er spredt ud i en frodige have, og der er aldrig langt til et af hotellets mange dejlige poolområder. Hotel Aldemar Royal Mare ligger desuden helt ned til stranden, så er I mere til badeferie ved havet er det også muligt her. Hotellet har et stort udvalg af gode faciliteter og spændende aktiviteter. Hotellets underholdningsteam arrangerer både børneklub (her tales ikke dansk) og forskellige aktiviteter for voksne. Det er også muligt at prøve kræfter med diverse vandsportsaktiviteter, og der er mulighed for at dykke.

Får I lyst til lidt ekstra forkælelse, så kan et besøg i spacenteret bestemt anbefales. Opholdet er desuden med all inclusive, så alle måltider, snacks og drikkevarer er betalt.

aldemar1

deal-screenshot